Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τέιλορ: «Τέλειο συναίσθημα η νίκη, υπέροχοι οι φίλαθλοι μας»

Απόλυτα ευχαριστημένος για την πρώτη νίκη του Πανιωνίου στην Basket League, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Τζίμι Τέιλορ. Ο δυναμικός σέν...

Απόλυτα ευχαριστημένος για την πρώτη νίκη του Πανιωνίου στην Basket League, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Τζίμι Τέιλορ.

Ο δυναμικός σέντερ του Ιστορικού, ο οποίος σημείωσε 14 πόντους, μάζεψε 6 ριμπάουντ και έκανε 4 τάπες στο ματς με τον Άρη, τόνισε αρχικά στο gazzetta.gr: «Επιτέλους νικήσαμε. Είναι υπέροχα! Τα καταφέραμε στο "σπίτι" μας, μαζί με τους οπαδούς μας! Πραγματικά το συναίσθημα είναι τέλειο! Νιώσαμε πως είναι να νικάς! Πάμε για την επόμενη!», δήλωσε ανυπόμονος.

Ο 23χρονος παίκτης σχολίασε για την αναμέτρηση: «Χάσαμε όντως πολλά ριμπάουντ, αλλά παλέψαμε μέχρι τέλους. Παίξαμε καταπληκτική άμυνα και προσπαθήσαμε να ξεπεράσουμε ό,τι "κενό" μπορεί να είχαμε στο παιχνίδι, για να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα», είπε και συμπλήρωσε ενθουσιασμένος: «Ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα και υπάρχουν κι άλλες εξίσου καλές στο πρωτάθλημα. Αν όλοι ξέρουν πόσο καλός είναι ο Άρης κι εμείς παίξαμε τόσο καλά απέναντί τους, τότε ανυπομονώ να βάλω τα δυνατά μου κι ενάντια στις υπόλοιπες ομάδες!».

Στην Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του ματς, ο προπονητής των «κυανέρυθρων» ανέφερε πως υπενθυμίζει διαρκώς στους παίκτες του: «Δεν θα είμαστε αυτό που πιστεύουν οι άλλοι για εμάς, αλλά θα είμαστε αυτό που πιστεύουμε εμείς» και ο Τζίμι Τέιλορ πρόσθεσε: «Όντως έτσι είναι. Ο κόουτς μας λέει συνέχεια "keep the faith". Πιστεύουμε στον εαυτό μας και εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον. Είμαστε σαν οικογένεια. Παίζουμε σκληρά ο ένας για τον άλλον».

Όσο για τους οπαδούς; «Ήταν απλά υπέροχοι! Μακάρι να είναι έτσι κάθε φορά! Τους θέλουμε μαζί μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια