Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με το... δεξί στο Κύπελλο ο Ιστορικός!

Ο Ιστορικός ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του για το Κύπελλο Ελλάδος, όπου την Τετάρτη (3/10) επικράτησε εντός έδρας με...

Ο Ιστορικός ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του για το Κύπελλο Ελλάδος, όπου την Τετάρτη (3/10) επικράτησε εντός έδρας με 2-0 της ΑΕΛ.

Η ομάδα του Ανιγκό παρατάχθηκε με αλλαγές στο αρχικό της σχήμα και στο πρώτο ημίχρονο είχε εξαιρετική εικόνα, όπου πέτυχε ένα τέρμα και είχε και δοκάρι.

Στην "επανάληψη" έπεσε η απόδοση των κυανέρυθρων, φάνηκαν σημάδια κούρασης, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να προσπαθούν -ειδικά στα τελευταία 15 λεπτά του αγώνα- να βρουν τον δρόμο προς την ισοφάριση.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Μασούρας σκόραρε και "σφράγισε" τη νίκη για τον Πανιώνιο, που με αυτή την επικράτηση έκανε και το πιο σημαντικό βήμα για την πρόκριση του στην επόμενη φάση του θεσμού.
Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έψαξε με το... καλημέρα το γκολ.

Μάλιστα, στο 10' ο Πανιώνιος έχασε τεράστια ευκιρία. Ο Σπιριντόνοβιτς πέρασε τον αντίπαλο του, έκανε το σουτ, ο Κρίστινσον έδιωξε δύσκολα, με τον Οικονομίδη να παίρνει το ριμπάουντ, όμως το πλασέ του πέρασε άουτ.

Οι κυανέρυθροι ήταν κυρίαρχοι στο ματς και στο 17' κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Σπιριντόνοβιτς έκανε το μακρινό σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στην αριστερή γωνία της εστίας της ΑΕΛ, για το 1-0.

Οι φιλοξενουμενοι δημιούργησαν φάση στο 24', όταν ο Μιλοσάβλιεβιτς έκανε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα (27') ο καλύτερος Πανιώνιος είχε νέα πολύ μεγάλη ευκαιρία. Μετά από κάθετη πάσα του Οικονομίδη, ο Σπιριντόνοβιτς βγήκε σε θέση τετ α τετ, έκανε το δυνατό σουτ, με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία να περνάει άουτ.

Στα πρώτα λεπτά της “επανάληψης” ο ΑΕΛ έμεινε με παίκτη λιγότερο. Πιο συγκεκριμένα, στο 50' ο Μόρσι σήκωσε το πόδι στο πρόσωπο του Σαραμαντά, με τον διαιτητή Τάτση να του δείχνει δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με την ΑΕΛ στα τελευταία 15 λεπτά να ανεβάζει ρυθμούς, μετον Πανιώνιο να δείχνει σημάδια κούρασης.

Στο 79' οι φιλοξενούμενδημιούργησαν και έχασαν καλή ευκαιρία, με τον Μπαργκάν να κάνει την κεφαλιά μόνος του, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Πέντε λεπτά μετά (84') η ΑΕΛ έχασε την μεγαλύτερη της ευκαιρία στο ματς. Ο Γρομητσάρης έκανε κεφαλιά, με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο του Κότνικ και έτσι ο φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν τα δοκάρια στο ματς!

Στο 93' ο Κούρντι λίγο έλειψε να πετύχει και τρίτο γκολ για τον Πανιώνιο, με την κεφαλιά του όμως να περνάει ελάχιστα άουτ.

Τέλος αγώνα 2-0 για τον Ιστορικό, με τον κόσμο του συλλόγου να χειροκροτεί θερμά την ομάδα του Ανιγκό.

Δείτε την live εξέλιξη του αγώνα ΕΔΩ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Σαραμαντάς, Κούρντι, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Πίρις, Οικονομίδης (80' Παπαγεωργίου), Κεϊτά, Μανθάτης, Σπιριντόνοβιτς (61' Τσιλούλης), Ντουρμισάι (46' Μασούρας)

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Σαχίτι, Γρομητσάρης, Μόρας (40' Γκόλιας), Τριποτσέρης, Χούμπτσεφ, Φατιόν, Ακόστα (57'Μπαργκάν), Μόρσι, Λεοζίνιο (46' Ντέλετιτς), Μιλοσάβλιεβιτς

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια