Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χάρις: «Έχουμε καρδιά και όνειρα γι' αυτό τον ιστορικό σύλλογο»

Ο εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη του Πανιωνίου επί του Αρη, Νταρνέλ Χάρις, μίλησε σε αθλητική μπασκετική ιστοσελίδα για τη νίκη επί του Άρ...

Ο εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη του Πανιωνίου επί του Αρη, Νταρνέλ Χάρις, μίλησε σε αθλητική μπασκετική ιστοσελίδα για τη νίκη επί του Άρη και όχι μόνο.

Αρχικά ο 26χρονος φόργουορντ που μεταξύ άλλων στο φινάλε του μεγάλου ντέρμπι της Νέας Σμύρνης πέτυχε και το καθοριστικό τρίποντο που έκρινε σε μεγάλο βαθμό τον αγώνα, τόνισε στο basketa.gr:

“Εκείνη τη στιγμή σκεφτόμουν μόνο πως θα βοηθήσω την ομάδα και η νίκη είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς που πετύχαμε όλοι μαζί. Πέρυσι η ομάδα πέτυχε ένα μικρό θαύμα και κατάφερε να σωθεί την τελευταία αγωνιστική, στο τελευταίο δευτερόλεπτο του πρωταθλήματος. Ε λοιπόν ο στόχος μας εφέτος είναι να μην έχουμε τέτοια αγωνία μέχρι το φινάλε, αλλά να τα έχουμε καταφέρει νωρίτερα” υποστηρίζει ο έμπειρος άσος, που τον βρήκε απόλυτα σύμφωνο η ατάκα του προπονητή του Κρις Χουγκάζ ότι στο φύλλο της στατιστικής δεν αναγράφεται η καρδιά και τα όνειρα !

“Ετσι ακριβώς και εμείς είχαμε καρδιά και έχουμε και όνειρα για αυτό τον σύλλογο που είναι από τους πιο ιστορικούς στο ελληνικό μπάσκετ και αυτό έχω φροντίσει να το μάθω από την πρώτη στιγμή. Αυτό που δεν ήξερα (σ.σ. τον είχαμε μόλις ενημερώσει) είναι ότι αυτοί οι δύο σύλλογοι ο Πανιώνιος και ο Αρης έπαιξαν στον πρώτο τελικό των πλέι οφ του ελληνικού μπάσκετ διεκδικώντας το πρωτάθλημα. Πραγματικά αυτό είναι απίθανο, απλά τώρα και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε ένα στάδιο ανασυγκρότησης”.

Η πλατεία της Νέας Σμύρνης αποτελούσε (και αποτελεί) τόπο συνάντησης και συζήτησης των τεκταινόμενων στην ομάδα αλλά ο Νταρνέλ Χάρις τη λατρεύει γενικότερα: “Είναι από τα πιο όμορφα μέρη που έχω συναντήσει. Γενικά η γειτονιά και οι άνθρωποι της πόλης είναι πολύ φιλικοί, αλλά ιδιαίτερα εκεί στην πλατεία έχει ότι καλύτερο μπορείς να βρεις. Ομορφα μαγαζιά, πεζόδρομους να κάνεις τις βόλτες σου και φυσικά απίστευτα χάμπουργκερ που μου θυμίζουν την πατρίδα μου. Θα έμενα άνετα στη Νέα Σμύρνη”.

Με τον Κρις Χουγκάζ αλλά και τους συμπαίκτες του έχουν αρχίσει να βρίσκουν τη χημεία τους, αν και όπως παραδέχεται: “Στο δεύτερο ημίχρονο με τον Αρη άρχισα να νοιώθω σιγά σιγά έντονη την κούραση όπως και οι συμπαίκτες μου. Ευτυχώς δεν μας στοίχισε. Ξεκινήσαμε λίγο πιο αργά τη σεζόν και αυτό βγαίνει σε κόπωση καθώς δεν έχουμε και πολλούς παίκτες όπως σιγά σιγά με τη δουλειά και την προπόνηση οι αντοχές μας βελτιώνονται και αντέχουμε όλο και περισσότερο. Ο κόουτς είναι τρομερός άνθρωπος και έχουμε πολύ καλή επικοινωνία. Μου αρέσει η φιλοσοφία του και αυτό που μας λέει συνέχεια είναι να τα δίνουμε όλα χωρίς να μας απασχολεί η βαθμολογική θέση και το τι λένε οι άλλοι για μας, αν μας θεωρούν φαβορί για υποβιβασμό και όλα αυτά. Θέλουμε να βγάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό στην προπόνηση και μετά στο γήπεδο. Να παλεύουμε με αυταπάρνηση και στο τέλος να δούμε τι κάναμε”.

Το κλειστό της Νέας Σμύρνης το θεωρεί πολύ καλή έδρα, αλλά έχει πληροφορηθεί για την απουσία των οργανωμένων (οι Πάνθηρες δεν πάνε στο γήπεδο) και τους καλεί να επιστρέψουν: “Τους θέλουμε δίπλα μας. Το γήπεδό μας δεν είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα, αλλά είναι πολύ “ζεστό” και αποτελεί ήδη εξαιρετική έδρα, αλλά μαζί τους θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί. Πιστεύω με τις εμφανίσεις μας θα τους φέρουμε στο γήπεδο πιο γρήγορα. Θα τους αποζημιώσουμε και πιστεύω ότι όλοι ενωμένοι θα τα καταφέρουμε” λέει και όπως αρχίσαμε με ΝΒΑ, κλείνουμε με αυτό, ζητώντας του να μας αποκαλύψει τον αγαπημένο του παίκτη, αλλά και να σχολιάσει την κοινή του προετοιμασία το καλοκαίρι με τον Κέβιν Ντουράντ.

“Δουλέψαμε εξαιρετικά και πήρα πολλά από αυτόν. Είναι ένας παίκτης που του βγάζω το καπέλο γιατί δουλεύει απίστευτα σκληρά όπως ένας πραγματικός πρωταθλητής και δεν είναι τυχαίο ότι είναι σε ένα τέτοιο επίπεδο. Οπως είπα και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ομως πάνω και από τους δύο αλλά και απ’ όλους είναι για μένα ο “Βασιλιάς” ο ΛεΜπρόν Τζέιμς. Δεν υπάρχει πιστεύω όμοιος του και είναι με διαφορά ο κορυφαίος. Το να παίρνει απόφαση να αλλάζει ομάδα και να επιχειρεί να την οδηγήσει στον τίτλο, θέλει πολλά κότσια και τα έχει, ενώ δεν το κάνει για πρώτη φορά. Είναι ο κορυφαίος”.

Τέλος, μίλησε και για τον Γιάννη Αντετοκούμπο, καθώς ο Χάρις είναι από το Μίλγουοκι: “Μιλάμε για έναν τρομερό παίκτη που τον απολαμβάνω όταν παίζει και νομίζω θα αφήσει εποχή με ακόμα καλύτερες επιδόσεις. Δεδομένου ότι είμαι από το Μιλγουόκι μπορώ να σας επιβεβαιώσω ότι η παρουσία του εκεί έχει αλλάξει προς το καλύτερο το ρυθμό όλης της πόλης.

Ολοι μιλάνε για το Γιάννη, τον οποίο αν συναντήσεις στο δρόμο θα διαπιστώσεις ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό και απλό άνθρωπο, προσιτό σε όλους και αυτό είναι που σε κερδίζει αμέσως πάνω του. Γενικά τα κατορθώματά του, αποτελούν σημείο αναφοράς για την πόλη μας την οποία και διαφημίζει παγκοσμίως”

Δεν υπάρχουν σχόλια