Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χουγκάζ: «Τεράστια νίκη, τα παιδιά έδωσαν και την ψυχή τους»

Αναλυτικά ο προπονητής του Πανιωνίου, Κρις Χουγκάζ, δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου, μετά τη νικηφόρα αναμέτρηση του Ιστορικού με τον Άρη. ...

Αναλυτικά ο προπονητής του Πανιωνίου, Κρις Χουγκάζ, δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου, μετά τη νικηφόρα αναμέτρηση του Ιστορικού με τον Άρη.

«Ήταν μια τεράστια νίκη, γιατί ήταν νίκη ψυχής, πέρα από την βαθμολογική σημασία που είχε. Παίξαμε κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα, χωρίς έναν πολύ σημαντικό παίκτη, τον Σίνγκλερ. Όλα τα παιδιά σήμερα έδωσαν την ψυχή τους, την καρδιά τους, το κάτι παραπάνω, για να αναπληρώσουμε το κενό και να φτάσουμε στη νίκη.

Δεν θέλω να σταθώ σε κάποια στατιστικά στοιχεία, όπως τα επιθετικά ριμπάουντ ή το νεκρό μας διάστημα στο δεύτερο μέρος. Σήμερα ήμασταν πιο έτοιμοι και μπορέσαμε να συνεχίσουμε και να μείνουμε στο παιχνίδι.

Υπάρχει μια στατιστική κατηγορία, που δεν αναφέρει τι έχουν ζήσει αυτά τα παιδιά τις τελευταίες εβδομάδες, την προσπάθεια που κάνουν όλοι και πόσο σκληρά δουλεύουν. Η κατηγορία της καρδιάς δεν υπάρχει γι' αυτά τα νέα παιδιά που θέλουν να κάνουν καριέρα, δεν υπάρχει η κατηγορία των ονείρων που διαχειρίζομαι σε αυτά τα παιδιά. Πάντα τους τονίζω πως δεν θα είμαστε αυτό που πιστεύουν οι άλλοι για εμάς, αλλά θα είμαστε αυτό που πιστεύουμε εμείς.

Δεν έχουμα καταφέρει κάτι ακόμη, είναι απλά η πρώτη μας νίκη. Δείχνει ότι υπάρχουμε, ότι μπορούμε και θέλουμε την βοήθεια όλων. Επέστρεψα στον Πανιώνιο, όχι μόνο για λόγους δουλειάς, αλλά γιατί είναι το «σπίτι» μου και το όνειρό μου είναι να γίνει δυνατός, που όλοι μαζί θα παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι.

Αυτή η ομάδα είναι ενάντια στο κατεστημένο, δεν έχει ανάγκη ρόστερ και μπάτζετ, πάντα τα κατάφερνε κόντρα σε μεγάλες δυνάμεις, φτάνει να είμαστε όλοι μαζί και αυτό είναι το μήνυμά μου σε όσους αγαπούν τον Πανιώνιο και αυτοί είναι πάρα πολλοί».

Δεν υπάρχουν σχόλια