Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Μπορούμε να εκπλήξουμε πολλούς, στόχος η παραμονή όσο πιο γρήγορα»

Την Πέμπτη (4/10) ο μπασκετικός Πανιώνιος... παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, εν όψει του ξεκινήματος της Α1 Μπάσκετ. Τα panion...

Την Πέμπτη (4/10) ο μπασκετικός Πανιώνιος... παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, εν όψει του ξεκινήματος της Α1 Μπάσκετ.

Τα panionianea.gr σας παραθέτουν όσα είπε ο 28χρονος Αμερικανός φόργουορντ Ι Τζέι Σίνγκλερ και ο 21χρονος γκαρτν Νίκος Δίπλαρος.

Τζέι Σίνγκλερ

Για την ομάδα και το νέο ρόστερ: «Έχουμε νέα παιδιά με ταλέντο, τα οποία θα αποκτήσουν εμπειρίες στο πρωτάθλημα. Σίγουρα είναι μία δύσκολη περίοδος, το πρωτάθλημα στην Ελλάδα έχει υψηλό επίπεδο. Θα κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για τον στόχο της ομάδας: «Μπορούμε να εκπλήξουμε πολλούς ανθρώπους, παρά το γεγονός πως έχουμε κάνει την μικρότερη προετοιμασία από όλους. Πρώτος στόχος είναι η παραμονή, όσο πιο γρήγορα μακάρι να το πετύχουμε».

Νίκος Δίπλαρος 

Για τον στόχο: «Ο στόχος σίγουρα είναι η παραμονή, όσο πιο άμεσα γίνεται. Είμαστε 12 νέα πρόσωπα και ακόμα προσπαθούμε να γνωρίζουμε καλά ο ένας τον άλλον. Είχαμε έναν αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο όπου βγήκαν κάποια καλά συμπεράσματα».

Για το πρώτο ματς με την Κύμη: «Ο κάθε αγώνας θα είναι τελικός. Πρώτος τελικός απέναντι στην Κύμη, εύχομαι και πιστεύω ότι θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για την παραμονή του στον Πανιώνιο: «Χαίρομαι που έμεινα στην ομάδα και θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ.»

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια