Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: «Δημιουργούμε ατμόσφαιρα για νίκη, θωρακίζουμε την ομάδα»

Ανακοίνωση των Πανθήρων για τον εντός έδρας αγώνα του Ιστορικού με τον Άρη το Σάββατο, αλλά και για τα συνεχόμενα άδικα πρόστιμα που πληρώνε...

Ανακοίνωση των Πανθήρων για τον εντός έδρας αγώνα του Ιστορικού με τον Άρη το Σάββατο, αλλά και για τα συνεχόμενα άδικα πρόστιμα που πληρώνει η ΠΑΕ.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν:

"Αύριο (Σάββατο 18:15), μια ακόμα μάχη για την ομάδα αλλά και για μας τους ίδιους στην κερκίδα!

Παρατηρούμε έναν συστηματικό πόλεμο απέναντι στον Πανιώνιο, με σκοπό, αρχικά, την οικονομική και εν συνεχεία (μέσω αυτής) την εξ ολοκλήρου εξαθλίωσή του.

Ζούμε σε μια εποχή που αντί να επιβραβεύονται οι κινήσεις που δείχνουν πρόοδο και καλυτέρευση σε έναν ευαίσθητο κοινωνικό τομέα, όπως οι κερκίδες στα γήπεδα, ποινικοποιούνται, δημιουργώντας επιπλέον εκνευρισμό και αίσθημα αδικίας, που γνωρίζουμε όλοι σε τι μονοπάτια μπορεί αυτό να οδηγήσει.

Παίζει ο Πανιώνιος με τον γαύρο. Υπάρχει ατμόσφαιρα γιορτής για τα 35 Χρόνια των Πανθήρων, το γήπεδο είναι κατάμεστο με οπαδούς και των δύο ομάδων, δεν ανοίγει μύτη αλλά ... τα αρμόδια όργανα έκριναν πως πρέπει ο Πανιώνιος να τιμωρηθεί.

Παίζει ο Πανιώνιος στην Ριζούπολη.
Επικρατεί ατμόσφαιρα σεβασμού, αλληλοεκτίμησης και ευγενούς άμιλλας μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων αλλά ... ο Πανιώνιος καλείται για εξηγήσεις!

Αυτά φυσικά είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου σε σχέση με όλα όσα έχουν γίνει εις βάρος της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια.

Τόσο πολύ ενοχλούμε πια, που αμέτι μουχαμέτι να μας διαλύσετε με τον πλάγιο, τον πούστικο τον τρόπο σας;

Οφείλουμε λοιπόν, σαν Θύρα 3, σαν Panthers Club, να θωρακίσουμε την ομάδα μας. Αύριο, στην θύρα 1 θα βρίσκονται οι οπαδοί του αρη.

Όντας υπερ των μετακινήσεων, υπερ της έλευσης (σχεδόν) όλων των οπαδών των ομάδων στο γήπεδό μας, θα πρέπει να αναλάβουμε και τις ευθύνες που μας αναλογούν.

Στηρίζουμε, φωνάζουμε, δημιουργούμε την ατμόσφαιρα που θέλουμε για να σπρώξουμε την ομάδα στη νίκη αλλά αφήνουμε εκτός οποιαδήποτε ενέργεια που μπορεί να ζημιώσει τον Σύλλογο. Στα πλαίσια τα λογικά βέβαια.

Από κει και πέρα θα πρέπει και η Π.Α.Ε. να πάρει θέση μπρος σε όλα αυτά που αντιμετωπίζουμε ως Σύλλογος και να υπερασπιστεί την τιμή και την υπόληψή μας. Να δώσει ένα τέλος σε αυτόν τον παραλογισμό, στο κυνήγι μαγισσών, που καθόλου αθώο δεν είναι.

Ο Πανιώνιος δεν ζητάει εύνοια, δικαιοσύνη θέλουμε. Είναι τόσο δύσκολο να υπερβείτε τα συμφέροντά σας καρεκλοκένταυροι της διοργάνωσης;

Ρητορική φυσικά η ερώτηση.

Υ.Γ. Γεμάτη Θύρα 3. Μπαίνουμε νωρίς, δίνουμε παλμό, πάμε για την 3η σερί νίκη!

Panthers Club 1983"

Δεν υπάρχουν σχόλια