Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χουγκάζ: «Μάχη με το χρόνο για να δημιουργήσουμε το ισχυρότερο δυνατό ρόστερ»

Ο προπονητής του μπασκετικού Πανιωνίου, Κρις Χουγκάζ, στο αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ, τόνισε πως παρά την καθυστερημένη στελέχωση της ομάδας και ...

Ο προπονητής του μπασκετικού Πανιωνίου, Κρις Χουγκάζ, στο αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ, τόνισε πως παρά την καθυστερημένη στελέχωση της ομάδας και το νεανικό ρόστερ, οι κυανέρυθροι θα παλέψουν για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ενώ ζήτησε και τη βοήθεια των φιλάθλων.

«Το φετινό πρωτάθλημα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Όλες οι ομάδες, μ' εξαίρεση των δυο που συμμετέχουν στην Ευρωλίγκα και δεδομένα βρίσκονται σε υψηλό ποιοτικό επίπεδο, θα είναι ιδιαίτερα ισχυρές. Η πλειοψηφία των αναμετρήσεων σε κάθε αγωνιστική θα έχει αμφίρροπη εξέλιξη.

Στον Πανιώνιο, η προσπάθεια συγκρότησης ομάδας και η έναρξη της προετοιμασίας έχουν αρχίσει με καθυστέρηση. Έχουμε επιδοθεί, αναγκαστικά σε μια “μάχη” με τον χρόνο, ώστε να δημιουργήσουμε το ισχυρότερο δυνατό ρόστερ, ενώ διαθέτουμε τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στους Έλληνες και στους ξένους παίκτες μας. Το κίνητρο καταξίωσης θα είναι η “πυξίδα” των νεαρών παικτών και μπορεί να λείπει η εμπειρία, αλλά τα πλεονεκτήματα της φετινής ομάδας, είναι ο ενθουσιασμός Η μαχητικότητα αποτελεί διαχρονική αξία του συλλόγου στο πέρασμα πολλών χρόνων στο ελληνικό μπάσκετ και αυτή θα είναι η ταυτότητα και της φετινής ομάδας του Πανιωνίου.

Ο στόχος δεν είναι άλλος από την κατοχύρωση της θέσης του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας. Γι' αυτή την δύσκολη προσπάθεια, δεν περισσεύει κανείς», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια