Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χατζατουριάν: «Εχει καθιερωθεί στη συνείδηση των δρομέων ο Αγώνας Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης»

Mε απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή ο 4ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης, στον οποίο συμμετείχαν περισσότεροι α...

Mε απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή ο 4ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης, στον οποίο συμμετείχαν περισσότεροι από 7000 δρομείς, στα αγωνίσματα των 2.5, 5 και 10 χλμ.

Στην επιτυχία του αγώνα στάθηκε και ο Βαγγέλης Χατζατουριάν, Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης, που διοργάνωσε και φέτος τον αγώνα:

«Φέτος ξεπεράσαμε κατά πολύ το στόχο μας για τη διοργάνωση, καθώς πάνω από 7.000 δρομείς έτρεξαν στον 4ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης. Η συμμετοχή ανθρώπων του πολιτισμού και του πνεύματος, όπως ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός και ο σκηνοθέτης Τάκης Παπαγιαννίδης που βραβεύθηκαν για τη συνολική προσφορά τους στον πολιτισμό, απέδειξε για μία ακόμη χρονιά πως το Historic Run έχει στόχο να φέρει κοντά τον αθλητισμό με τον πολιτισμό, μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, κεντρίζοντας όμως παράλληλα και τη συλλογική μνήμη των κατοίκων της Νέας Σμύρνης, μιας πόλης με αδιαμφισβήτητη ιστορικότητα, αλλά και των κατοίκων όλης της χώρας».

Ο κ. Χατζατουριάν στάθηκε και στην καθιέρωση του Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης, στη συνείδηση των δρομέων:

«Ο Αγώνας Ιστορικής Μνήμης παραμένει σε κάθε περίπτωση ένα σημαντικό αθλητικό και δρομικό γεγονός, το σημαντικότερο μετά τον αυθεντικό Μαραθώνιο και Ημιμαραθώνιο της Αθηνας, που πιστεύουμε ότι έχει καταξιωθεί πλέον στη συνείδηση των δρομέων για την ασφάλεια και την αρτιότητα στη διοργάνωση. Να σημειώσουμε ότι φέτος μας τίμησε το υπουργείο Εθνικής Αμυνας με 20 ευέλπιδες δρομείς, παρουσία του στρατηγού, διοικητή της Σχολής Ευελπίδων, κ. Χαράλαμπου Λαλούση ο οποίος έτρεξε μαζί τους. Επίσης, στον Αγώνα των 2,5 χιλιομέτρων έτρεξαν μαζί με τους μαθητές της πόλης μας τα παιδιά της Εθνικής Ομάδας Πόλο Εφήβων που μην ξεχνάμε ότι είναι πλέον Παγκόσμιοι Πρωταθλητές. Ανεβάζοντας λοιπόν τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, ελπίζω σε ένα χρόνο από τώρα να βρεθούμε όλοι μαζί και πάλι στην εκκίνηση, με ένα αγώνα ακόμη πιο δυναμικό, ακόμα πιο μεγάλο, ακόμα πιο επιτυχημένο».

Τα προσωρινά αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.neasmirnihistoricrun.gr και πλέον το ραντεβού όλων ανανεώθηκε για του χρόνου και τον 5ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης

Τους Αγώνες Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και την υποστήριξη από τον Πανιώνιος ΓΣΣ και τη Νεότητα του Ερυθρού Σταυρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια