Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το ενδιαφέρον που έδειξε για την ΚΑΕ αποκάλυψε με επιστολή του υποψήφιος επενδυτής

Ο επιχειρηματίας Αχιλλέας Κεραμιδάς με επιστολή του την Δευτέρα (29/10) αποκάλυψε πως βρισκόταν σε πολύ προχωρημένες επαφές με τον Σταύρο...

Ο επιχειρηματίας Αχιλλέας Κεραμιδάς με επιστολή του την Δευτέρα (29/10) αποκάλυψε πως βρισκόταν σε πολύ προχωρημένες επαφές με τον Σταύρο Αλευρογιάννη για να αναλάβει την ΚΑΕ Πανιώνιος.

Παράλληλα, σημειώνει ότι ο ίδιος ενημερώθηκε την τελευταία στιγμή από τον. κ. Αλευρογιάννη ότι θα μεταβιβάσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών σε άλλον επιχειρηματία (σ.σ. Γιώργος Χριστοδουλόπουλος).

Αναλυτικά:

«Μετά από πολυήμερες συζητήσεις, ανταλλαγή εγγράφων, συναντήσεις μεταξύ δικηγόρων και οικονομικών στελεχών τόσο δικών μας όσο και του Κ. Σταύρου Αλευρογιάννη, για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, επιθυμούμε να γνωστοποιήσουμε τη θέση μας.

Ο Κ. Αλευρογιάννης, 24 ώρες πριν την υπογραφή, της μεταξύ μας συμφωνίας, μας ανακοινώσε, ότι επιθυμεί να προβεί στην μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών σε άλλον επιχειρηματία, ο οποίος έχει διατελέσει στο παρελθόν Πρόεδρος άλλης ΚΑΕ, όπως ήδη έχει ανακοινωθεί στα ΜΜΕ.

Οι επιχειρήσεις μας δραστηριοποιούνται στο χώρο του εμπορίου και της τεχνολογίας, και δεν αναφέρονται οι επωνυμίες αυτών, διότι η πρόθεση μας δεν είναι να διαφημιστούμε μέσω του μεγαλύτερου και ιστορικότερου σωματίου της Ελλάδας .

Αξίζει να αναφέρθει ότι το ενδιαφέρον μας, ήταν τόσο ουσιαστικό, ώστε να προβούμε σε προφορικές συμφωνίες με νέους παίκτες αλλά και ιστορικά στελέχη του μπάσκετ του Πανιωνίου μας.

Ο Πανιώνιος δεν είναι για ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ! Τις αποφάσεις για την πορεία του, τις έπαιρνε και θα τις παίρνει ΠΑΝΤΑ ο κόσμος του Πανιωνίου.

Με εκτίμηση και σεβασμό στον κόσμο του Πανιωνίου Γυμναστικού Συλλόγου Σμύρνης,

Αχιλλέας Κεραμιδάς

Εκπρόσωπος Ομίλου/Μετόχων».

Πάντως, όπως γράψαμε και σε άλλο άρθρο, από την ΚΑΕ παραδέχονται πως υπήρξε ενδιαφέρον και από μία άλλη πλευρά ενδιαφερόμενων (προφανώς της πλευράς Κεραμιδά), ωστόσο φαίνεται πως η εν λόγω πρόταση δεν κρίθηκε συμφέρουσα για τον σύλλογο από την διοίκηση Αλευρογιάννη, με τους ενδιαφερόμενους -όπως αναφέρει η ΚΑΕ- να κωλυσιεργούν και να ζητούν συναλλαγματικές εγγυήσεων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια