Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κάναντι: «Χαιρόμαστε με το αποτέλεσμα»

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι, μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο. Για τον α...

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι, μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Για τον αγώνα: "Χαιρόμαστε πολύ με αυτό το αποτέλεσμα. Όσον αφορά το ματς, στα πρώτα 20 λεπτά χρειαζόμασταν χρόνο για να ανταπεξέλθουμε στην επίθεση του Πανιωνίου. Στο 15 ο Μασούρας έχασε την ευκαιρία για τον Πανιώνιο να πάρει το προβάδισμα, μετά χάσαμε εμείς ευκαιρία με τον Κουλούρη. Μετά το γκολ που δεχθήκαμε είχαμε ευκαιρίες να το γυρίσουμε το αποτέλεσμα. Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω τα καταφέραμε καλά, θέλαμε να έχουμε κοντά τις γραμμές μας. Στη συνέχεια ο Πανιώνιοος αντέδρασε, σκόραρε, όμως μετά δείξαμε σωστή νοοτροπία, τα καταφέραμε και είμαι υπερήφανος με την ομάδα μου".

Για τον έντονο πανηγυρισμό του στο τέλος, κοιτώντας προς την εξέδρα των φίλων του Πανιωνίου: "Νομίζω ότι απλά οι φίλαθλοι του Πανιωνίου ήθελαν τη νίκη και το σέβομαι αυτό. Εγώ χάρηκα για το γκολ και ήταν μία κίνηση στα πλαίσια του ποδοσφαίρου. Αν όντως έκανα κάτι, λυπάμαι πολύ, γιατί το ποδόσφαιρο γεμίζει συναισθήματα".

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί:  "Δεν θα ήθελα να μιλήσω για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε την ισοπαλία με τον Πανιώνιο και αυτό κρατάμε τώρα. Νομίζω ότι ο Ατρόμητος τώρα είναι πρώτος στην βαθμολογία, γι' αυτό έπρεπε να μιλήσουμε και όχι για τα υπόλοιπα".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια