Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ηττήθηκε, αλλά έδειξε καλά δείγματα...

Θετικά δείγματα έδειξε ο ανέτοιμος Πανιώνιος στο ματς Κυπέλλου με τον σαφώς πιο έτοιμο και δυνατό ΠΑΟΚ, από τον οποίο ηττήθηκε εκτός έδρα...

Θετικά δείγματα έδειξε ο ανέτοιμος Πανιώνιος στο ματς Κυπέλλου με τον σαφώς πιο έτοιμο και δυνατό ΠΑΟΚ, από τον οποίο ηττήθηκε εκτός έδρας με 81-69.

Οι κυανέρυθροι στα πρώτα 20 λεπτά ήταν πολύ ανταγωνιστικοί,όμως στη συνέχεια η πιο δυνατή γηπεδούχος ομάδα ανέβασε ρυθμούς και σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο Πανιώνιος δεν έχει πολλές προπονήσεις με όλους τους παίκτες του, κατάφερε να επικρατήσει.

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος παρά τα γνωστά προβλήματα με τα οποία μπήκε στη σεζόν, ήταν αρκετά ανταγωνιστικός παρότι του έλειψε ο Τέιλορ Τζονς.

Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος στη διάρκεια της πρώτης περιόδου, παρότι ο Κρις Χουγκάζ πήγε από νωρίς σε άμυνα ζώνης “2-3” προκειμένου να προφυλάξει από τη φθορά των φάουλ τους παίκτες του. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης εκμεταλλεύτηκε τη νωθρότητα με την οποία μπήκε ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι και είχε στη μεγαλύτερη διάρκεια του δεκαλέπτου το προβάδισμα (8-14). Οι αλλαγές του Ηλία Παπαθεοδώρου έκαναν τον ΠΑΟΚ λίγο πιο σκληρό στην άμυνα και στο τέλος της περιόδου το σκορ ήταν στο 18-18.

Οι γηπεδούχοι επιχείρησαν μέσα από καλύτερη κυκλοφορία να βρουν σουτ από την περιφέρεια για να διασπάσουν τη ζώνη του Πανιωνίου αλλά αυτά ήταν κατά κανόνα άστοχα με αποτέλεσμα σε 14 αγωνιστικά λεπτά να έχουν μόλις 19 πόντους (19-20). Οταν η μπάλα όμως πέρασε στη ρακέτα (κυρίως στον Χρυσικόπουλο που έβγαλε το ημίχρονο με 13 πόντους) ο ΠΑΟΚ επέβαλλε, σε ένα βαθμό, το παιχνίδι του και ξέφυγε με 10 πόντους που ήταν η τελική διαφορά του πρώτου μέρους. Διαμορφώθηκε με ένα… τετράποντο του Αθηναίου σχεδόν στην εκπνοή (τρίποντο και φάουλ).

Στην τρίτη περίοδο, η ομάδα της Θεσσαλονίκης συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι, χωρίς όμως να μπορεί να ανοίξει τη διαφορά σε τέτοια επίπεδα που να του επιτραπεί να αισθανθεί ασφαλής. Αυτό μέχρι τα μέσα της τρίτης περιόδου. Με οχτώ πόντους του Τζαμάλ Τζόουνς στα πρώτα επτά λεπτά της περιόδου βρέθηκε στο +13 (56-43) και λίγο μετά στο +17 (60-43).

Το τελευταίο δεκάλεπτο είχε έναν μάλλον διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο Πανιώνιος ήταν προφανές ότι δεν θα μπορούσε να επιστρέψει στο παιχνίδι και ο ΠΑΟΚ έφτασε στη νίκη

Δεκάλεπτα: 18-18, 39-29, 62-44, 81-69


Δεν υπάρχουν σχόλια