Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Αλλαγμένος» στη Καλαμαριά ο Πανιώνιος

Με πολλά νέα πρόσωπα ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη ο Πανιώνιος για το εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου (31/10, 15:00) με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς...

Με πολλά νέα πρόσωπα ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη ο Πανιώνιος για το εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου (31/10, 15:00) με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς -Πόντου-.

Ο Ζοσέ Ανιγκό θέλησε να δώσει ανάσες ξεκούρασης σε πολλούς βασικούς του ποδοσφαιριστές, όπως οι Μπανανά, Ντομίνγκες, Κόρμπος, Κότσιτς, Κούρντι, Κότνικ, Ντουρμισάι, ενώ εκτός έχει τεθεί και ο τραυματίας Μανθάτης.

Αντίθετα, για πρώτη φορά φέτος μπήκαν στην αποστολή οι Άλμπεργκ, Ντε Ταντέο και Μακρύλλος. Στις επιλογές του Γάλλου επίσης βρίσκεται ο νεαρός Μίκο (λόγω ηλικίας), ο Σεράφ που μόλις μία φορά έχει αγωνιστεί για ελάχιστα λεπτά φέτος (κόντρα στον Παναθηναϊκό) και ο Καμαρά που ξεπέρασε το τραυματισμό του.

Αναλυτικά οι 18 εκλεκτοί του Ανιγκό: Μαλέρμπ, Νίκας, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Σταυρόπουλος, Ντε Ταντεό, Μίκο, Μακρύλλος, Οικονομίδης, Κεϊτά, Άλμπεργκ, Σεράφ, Σιντί Αλί, Πίριζ, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Τσιλούλης και Καμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια