Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επίσημο: Άλλαξε «χέρια» η ΚΑΕ Πανιώνιος!

Είναι επίσημο και οριστικό! Ο μπασκετικός Πανιώνιος άλλαξε.. χέρια, με τις μετοχές της διοίκησης του Σταύρου Αλευρογιάννη να μεταβιβάζοντ...

Είναι επίσημο και οριστικό! Ο μπασκετικός Πανιώνιος άλλαξε.. χέρια, με τις μετοχές της διοίκησης του Σταύρου Αλευρογιάννη να μεταβιβάζονται στον Γιώργο Χριστοδουλόπουλο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ:

 «H KAE ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει ότι σήμερα έγινε η οριστική μεταβίβαση των μετοχών που εκπροσωπούσε η διοίκηση Αλευρογιάννη στον κ. Γιώργο Χριστοδουλόπουλο. Οι μετοχές παραχωρήθηκαν και η εγγυητική επιστολή παρέμεινε στην διάθεση της ΚΑΕ. Η απελθούσα διοίκηση εύχεται καλή συνέχεια, δύναμη και υπομονή, ώστε να ολοκληρωθεί επιτυχώς η αγωνιστική περίοδος 2018-2019».

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Χριστοδουλόπουλος μίλησε για ενίσχυση της ομάδας, τονίζοντας:

«Ολοκληρώθηκε τυπικά και οριστικά η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Θα προχωρήσουμε άμεσα στην ενίσχυση του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας με στόχο να εξασφαλίσει ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ την θέση που του ανήκει στην Α1 κατηγορία. Είμαστε σίγουροι ότι στην προσπάθεια μας αυτή θα έχουμε αρωγό τον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ».

Δεν υπάρχουν σχόλια