Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δίπλαρος: "Ο πρώτος τελικός"

Το blog του Νίκου Διπλαρου στον ΕΣΑΚΕ εν όψει του πρώτου αγώνα του Ιστορικού στο πρωτάθλημα της Α1 με αντίπαλο την Κύμη στη Νέα Σμύρνη. ...

Το blog του Νίκου Διπλαρου στον ΕΣΑΚΕ εν όψει του πρώτου αγώνα του Ιστορικού στο πρωτάθλημα της Α1 με αντίπαλο την Κύμη στη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά όσα είπε ο γκαρντ του Πανιωνίου:

Στην αφετηρία του νέου πρωταθλήματος, εύχομαι σε όλους τους παίκτες, τους προπονητές και τους συντελεστές εκτός των γηπέδων να έχουν υγεία και να προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους στο άθλημα που υπηρετούμε.

Για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, από πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, αρχίζει και ο πρώτος “τελικός”, με αντίπαλο την Κύμη. Μπορεί να χαρακτηρισθεί υπερβολικός ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός του “τελικού”, αλλά έχοντας βιώσει την πορεία μας στο περσινό πρωτάθλημα, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ δεν έχει χρόνο να σκεφτεί την ευκαιρία του επόμενου αγώνα για την διεκδίκηση της νίκης. Πρέπει να διαχειριστούμε την πίεση του νικηφόρου αποτελέσματος και αφήνουμε στο περιθώριο τις όποιες, βάσιμες δικαιολογίες υπάρχουν για τον χρόνο της προετοιμασίας μας. Τώρα, παίζουμε μπάσκετ.

Είμαστε έτοιμοι και αποφασιμένοι.

Ιδιαίτερα, όταν αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και έχουμε την ψυχολογική συμπαράσταση των φιλάθλων του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και για τους οποίους όλοι γνωρίζουν ότι η βοήθεια τους είναι, πάντα, πολύτιμη. Τους περιμένουμε να βρεθούν δίπλα μας και να πιστέψουν στην φετινή ομάδα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να τους κάνουμε χαρούμενους.

Η Κύμη διαθέτει νέα ομάδα, όπως και ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Έχουμε αναλύσει και μελετήσει την τακτική του παιχνιδιού της και τα δυνατά σημεία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια