Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Άλμπεργκ, Σιντί Αλί και... τεσσάρα ο Ιστορικός στην Καλαμαριά!

Με το ευρύ 4-0 πέρασε από την Καλαμαριά ο Πανιώνιος, επικρατώντας του γηπεδούχου Απόλλωνα Πόντου. Οι κυανέρυθροι, οι οποίοι αγωνίστηκαν...

Με το ευρύ 4-0 πέρασε από την Καλαμαριά ο Πανιώνιος, επικρατώντας του γηπεδούχου Απόλλωνα Πόντου.

Οι κυανέρυθροι, οι οποίοι αγωνίστηκαν με μία εντελώς αλλαγμένη ενδεκάδα σε σχέση με τον τελευταίο τους αγώνα στο πρωτάθλημα κόντρα στον Ατρόμητο, έδειξαν πολύ καλή εικόνα και φυσικά σκόρπισαν χαμόγελα στον Ανιγκό.

Με αυτή την επικράτηση ο Ιστορικός “σφράγισε” την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, καθώς με το “2Χ2” και τους 6 βαθμούς βρίσκεται στην κορυφή του 8ου ομίλου.

Σιντί Αλί και Άλμπεργκ πέτυχαν από δύο γκολ ο καθένας και ήταν οι πρωταγωνιστές του Πανιωνίου. Πολύ καλή εμφάνιση επίσης σημείωσαν και οι Οικονομίδης, Τσιλούλης, ενώ σε γενικές γραμμές κανείς κυανέρυθρος δεν υστέρησε.

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος μπήκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, με σκοπό να δείξει πως θα είναι το αφεντικό του αγώνα.

Οι κυανέρυθροι έψαχναν χώρους με το... καλημέρα και στο 5’ έφτασαν κοντά στο γκολ, όμως ο Θεοδωρόπουλος είπε “όχ锨στο κοντινό πλασέ του Τσιλούλη, ύστερα από υπέροχη ενέργεια του Οικονομίδη.

Στο 15’ ο δραστήριος Τσιλούλης έκλεψε την μπάλα από την άμυνα του Απόλλωνα, μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Σαμαρά.

Το πέναλτι εκτέλεσε ψύχραιμα και εύστοχα ο Άλμπεργκ (16’), κάνοντας το 0-1 για τον Ιστορικό.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τον Πανιώνιο πάντως να ελέγχει το παιχνίδι.

Στο 41’ οι κυανέρυθροι κατάφεραν να κάνουν δύο τα τέρματα τους, όταν ο Τσιλούλης έκανε ωραία ενέργεια από τα δεξιά, γύρισε την μπάλα στο ύψος του δεύτερου δοκαριού και ο Σιντί Αλί με άνετο πλασέ έκανε το 0-2.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Πανιώνιο.

Ο Σιντί Αλί στο 47' έκανε πανέμορφη ενέργεια έξω από την περιοχή, πέρασε τους αντιπάλους του και με ένα άπιαστο σουτ έγραψε το 0-3.

Στο 56’ λίγο έλειψε να έχουμε και τέταρτο γκολ, όμως το πολύ ωραίο χτύπημα φάουλ του Άλμπεργκ βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ.

Ότι δεν έκανε όμως ο Ολλανδός στο 56, το κατάφερε στο 67’. Ο Πίρις έβγαλε την κάθετη πάσα, ο Αλμπεργκ πάτησε περιοχή και με ωραίο πλασέ έκανε το 0-4.

Οι κυανέρυθροι στη συνέχεια έριξαν ξανά το τέμπο, με τον Ανιγκό να προχωρά και σε κάποιες αλλαγές, για να ξεκουράσει παίκτες του.

Το 0-4 ήταν και το τελικό σκορ, με τον Πανιώνιο να παίρνει την άνετη νίκη και την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Απόλλων Καλαμαριάς (Πόντου): Θεοδωρόπουλος, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης (74’ Κύρκος), Θεολόγου, Σαμαράς, Καλαϊτζίδης, Σουντουρά, Τσουμάνης, Δημητριάδης, Πορτουλίδης, Κυβελίδης (69’ Δαλιανόπουλος).

Πανιώνιος: Μαλέρμπ, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Ντε Ταντεό, Οικονομίδης Πίρις, Άλμπεργκ, Καμαρά (53' Σεράφ), Σιντί Αλί (68’ Μασούρας), Τσιλούλης (68’ Σπιριντόνοβιτς).

Δείτε ΕΔΩ την live εξέλιξη του αγώνα όπως σας την μετέφεραν τα panionianea.gr.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια