Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Από 5 ευρώ τα εισιτήρια με Κύμη

Τις τιμές και τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για την κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με την Κύμη, για την 1η αγωνιστική της Basket...

Τις τιμές και τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για την κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με την Κύμη, για την 1η αγωνιστική της Basket League, ανακοίνωσε η ΚΑΕ Πανιώνιος.

Αναλυτικα:

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ-Κύμης (Κυριακή 7/10, 18.00) θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (6/10) στο χρονικό διάστημα 09.00-16.00 στα γραφεία της ΚΑΕ (τηλ. 210-9343896 Δημοτικό Γυμναστήριο Ν. Σμύρνης) και την Κυριακή (7/10), από τις 16.00 μέχρι και το εναρκτήριο τζάμπολ. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 5 (άνω διάζωμα), 7 (πλαϊνές κερκίδες), 10 (κεντρική κερκίδα).

Παράλληλα, θα συνεχιστεί η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στις τιμές που έχουν ανακοινωθεί μόνο το Σάββατο (6/10). Την Κυριακή (7/10) θα διατίθονται μόνο εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ-ΚΥΜΗΣ.

Προσκλήσεις αντί των εισιτηρίων διαρκείας

Μόνο για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, η είσοδος των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας, θα γίνει με την επίδειξη προσκλήσεων, τις οποίες θα πρέπει να προμηθευτούν το Σάββατο (6/10) από τα γραφεία της ΚΑΕ.

Αθλητές άλλων τμημάτων του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ

Η είσοδος των αθλητών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ από τα άλλα τμήματα του ερασιτέχνη, δεν θα πραγματοποιείται με την επίδειξη της κάρτας τους, ενώ τους παρέχεται η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου διαρκείας σε όλες τις κατηγορίες, με έκπτωση 25% και την προμήθεια του, με την επίδειξη της εν ισχύ κάρτας τους.

Κερκίδα Ακαδημίας Μπάσκετ

Υπενθυμίζεται ότι στην περίοδο 2018-2019 και σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, έχει χωροθετηθεί η κερκίδα της Ακαδημίας μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για τους αθλητές όλων των τμημάτων και η δωρεάν είσοδος τους, συνοδεία των προπονητών τους. Οι γονείς των αθλητών της Ακαδημίας, θα μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες, με την προμήθεια εισιτηρίων σε διαφορετικές θέσεις από την κερκίδα της Ακαδημίας. Σε περίπτωση που οι γονείς επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες, μαζί με τα παιδιά τους, θα πρέπει να προμηθευτούν οικογενειακό εισιτήριο με έκπτωση 25% στις κατηγορίες FANS: 105 ευρώ, ΟΡΦΕΑΣ 1-2 (πλαϊνές κερκίδες): 135 ευρώ, ΕΧΕCUTIVE (κεντρική κερκίδα): 225 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια