Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήττα για την Κ15 του Πανιωνίου

Παιχνίδι που διεξήχθη στο δημοτικό αθλητικό στάδιο Περιστερίου(Χωράφα) με εξαιρετικές καιρικές συνθήκες για την τέταρτη αγωνιστική του πρ...

Παιχνίδι που διεξήχθη στο δημοτικό αθλητικό στάδιο Περιστερίου(Χωράφα) με εξαιρετικές καιρικές συνθήκες για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League(U15-K15) ο Ιστορικός ηττήθηκε με 3-0 αν και καλύτερος μέχρι το 75ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στο συγκεκριμένο ματς η ομάδα του Κου Παπακαλοδούκα ήταν ανώτερη σε μεγάλο μέρος παιχνιδιού, δημιούργησε πολλές και επικίνδυνες φάσεις στα καρέ της αντιπάλου αλλά αυτό που της έλειψε ήταν το γκολ, σε αντίθεση με την ομάδα του Ατρομήτου που βρήκε τα γκολ σχετικά εύκολα μέσα από ελάχιστες φάσεις ειδικά στο πρώτο μέρος.

Ο Πανιώνιος μπήκε ορεξάτος στο δεύτερο μέρος για να ανταποδώσει το τέρμα που είχε δεχθεί στο πρώτο ημίχρονο αλλά στάθηκε πάλι άτυχος(καθώς άστοχος) σχεδόν σε όλες τις φάσεις που τελείωσε μέσα στα αντίπαλα καρέ. Και σαν να μην έφτανε κι αυτό με το σκορ στο 1-0 ελείψει συγκέντρωσης(στο τελευταίο πεντάλεπτο στον χώρο του κέντρου) οι παίχτες του Ατρομήτου κατέβασαν την μπάλα σε δύο φάσεις στο 38ολ. και στο 40ολ(με τη λήξη) άνετα μέχρι την περιοχή του τερματοφύλακα Μαντζουράνη, βρήκαν δύο πολύ εύκολα δυνατά σουτ(το ένα μέσα από την γραμμή της περιοχής και το άλλο έξω από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής) και διαμόρφωσαν το τελικό σκορ 3-0.

Ενα σκόρ που δεν λέει την αλήθεια χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε την αξία της αντίπαλης ομάδας, ο Πανιώνιος δικαιούταν να πάρει πολλά περισσότερα από αυτό το ματς που δεν τα πήρε...και αυτή είναι η πικρή αλήθεια.

Ηταν ένα ισορροπημένο ματς στο μεγαλύτερο διάστημα του με τον Ατρόμητο να δείχνει να είναι καλύτερος στο τελευταίο 10λεπτο την ώρα που ο Πανιώνιος έδειξε να τα έχει χαμένα.

Ο Πανιώνιος παρουσιάστηκε καλύτερος από άλλες φορές δείχνοντας να έχει τη διάθεση να διορθώσει πράγματα στο παιχνίδι του ώστε να παρουσιαστεί καλύτερος και πιό ανταγωνιστικός στο άμμεσο μέλλον.

Από τους κορυφαίους της ομάδας του Πανιωνίου ήταν οι Τσομπάνης(αρχηγός), Λαδόπουλος, Αποστόλου, Ντρέκης, Τσέλος, Δημητρέλης(μεσοαμυντικά), Καλαμβόκης(επιθετικά) ενώ πολύ καλοί και κινητικοί ήταν και οι Ραψομανίκης, Βουρδάνος. Αρκετά καλή παρουσία και από τον τερματοφύλακα Μαντζουράνη με δύσκολες επεμβάσεις.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ(Παπακαλοδούκας): Μαντζουράνης(τερμ.), Τσομπάνης(αρχηγ.), Αποστόλου, Λαδόπουλος, Δημητρέλης, Ντρέκης, Τσέλος, Λιάμπος, Γιαννής, Καλαμβόκης, Θεοδωρακόπουλος.
Αναπληρωματικοί: Στεφάνου(τερμ.), Σαραντόπουλος, Κιοσσές, Αθητάκης, Ραψομανίκης, Βουρδάνος, Παπαχρήστος.

Την αποστολή συνόδευσαν ο κύριος Σωτήρης Σωτηρόπουλος(αρχηγός αποστολής) και κύριος Γιάννης Καραμήτσος(γυμναστής).

Μικρά μικρά από το ματς:
Εώς το 15 παιχνίδι κέντρου
18 μεγάλη μπαλιά ο Μαντζουράνης Καλαμβόκης στην περιοχή σουτ αποκρούεται σε κόρνερ
19 Τσέλος το κόρνερ σουτ του Τσομπάνη από το ύψος της μεγ. περιοχής λίγο άουτ
21 κόρνερ Ατρόμητος κεφαλιά 1-0
23 μεγάλη φάση για Πανιώνιο σουτ εντός της μεγάλης περιοχής ο Ντρέκης λίγο άουτ
25 σουτ Ατρόμητος εκτός περιοχής αποκρούει σε κόρνερ ο Μαντζουράνης
28 Ατρόμητος αντεπίθεση τετατετ βγαίνει και αποκρούει ο Μαντζουράνης δεύτερο σουτ άουτ
32 Γιαννής στην αντεπίθεση πάσα σε Καλαμβόκη που πλασάρει το αντίπαλο τερμ. ξυστά δίπλα από το δοκάρι η μπάλα κόρνερ
36 Ατρόμητος σουτ στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.

2ο Ημιχρόνιο
Παιχνίδι κέντρου με καθαρή υπεροχή του Πανιωνίου στο πρώτο 10λεπτο
11 σουτ Ατρόμητος πέφτει και μπλοκάρει ο Μαντζουράνης
15 Βουρδάνος πάσα στην πλάτη οφσαιτ ο Καλαμβόκης
20 Ατρόμητος επικύνδινο μακρινό σουτ άουτ
21 μεγάλο ελεύθερο ο Μαντζουράνης κεφαλιά πάσα ο Βουρδάνος πλασάρισμα ξανά ο Καλαμβόκης ελάχιστα άουτ η μπάλα
25 καλή ενέργεια ο Ραψομανίκης Γιαννής στην περιοχή την παράλληλη πάσα δεν προλαβαίνει ο Θεοδωρακόπουλος
33 και 35λεπτό δύσκολες αποκρούσεις σε αντίστοιχες αντεπιθέσεις του Ατρομήτου ο Μαντζουράνης
38 Ατρόμητος εύκολη αλαγή μπάλας στην αντίπαλη περιοχή δυνατό σουτ 2-0
40 Ατρόμητος στην αντεπίθεση σουτ δυνατό έξω απο περιοχή 3-0

Αλλαγές: (41’)Βουρδάνος αντί Λιάμπου, (16’)Ραψομανίκης αντί Τσέλου, (18’)Κιοσσές αντί Ντρέκη, (26’)Σαραντόπουλος αντί Καλαμβόκη, (30’) Αθητάκης αντί Θεοδωρακόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια