Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κόρμπος: «Συγνώμη από τον κόσμο του Πανιωνίου»

Ο Παναγιώτης Κόρμπος, με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο του Ιστορικού για την πολύ κακή...

Ο Παναγιώτης Κόρμπος, με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο του Ιστορικού για την πολύ κακή εικόνα που παρουσίασε η ομάδα.

Αναλυτικά όσα ενδιαφέρονται είπε ο αρχηγός των κυανέρυθρων στην κάμερα της Nova:

“Από τον Ιανουάριο του 2015 που ήρθα στον Πανιώνιο πρώτη φορά δεχόμαστε 4 γκολ. Θέλω να πω ένα μεγάλο συγνώμη προς τον κόσμο της ομάδας, τον στεναχωρήσαμε πολύ. Ο σύλλογος έκλεισε 128 χρόνια και εμείς τους κάναμε ένα πολύ άσχημο δώρο.

Είναι εύκολο να διαλυθεί μία ομάδα. Αν θέλει κάποιος να κατηγορήσει κάποιον στην ομάδα ας κατηγορήσει εμένα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Πρέπει να βελτιωθούμε για τη συνέχεια, όχι άλλες τέτοιες εμφανίσεις

Είχαμε δύο μήνες να δέσουμε, τώρα άρχισε το πρωτάθλημα δεν υπάρχει δικαιολογία ότι δεν είναι δεμένη η ομάδα.

Πολλά μπορούν να φταίνε για το αποτέλεσμα, αν δούμε το ματς θα δούμε πολλά λάθη. Το σημαντικό είναι η καρδιά και το μυαλό, αυτά τα δύο τα είχαμε τα προηγούμενα χρόνια και πρέπει να τα βρούμε ξανά.

Σίγουρα επηρεάζεται η ψυχολογία ενός ποδοσφαιριστή με τέτοια ήττα, αλλά από αύριο πρέπει να το ξεπεράσουμε. Είναι δύσκολες όλες οι ομάδες στο πρωτάθλημα. Πρέπει να τους κοιτάμε όλους στα μάτια. Στο πόδια μας είναι το μέλλον να το κάνουμε καλύτερο.

Στο ποδόσφαιρο μπορείς να κάνεις 4 νίκες και να πας ψηλά και 4 ήττες και να πέσεις. Η εμφάνιση είναι που μας νοιάζει. Μπορούσαμε να φάμε και περισσότερα γκολ, κακά τα ψέμματα. Ο Πανιώνιος πρέπει να παίζει με την καρδιά του

Σίγουρα το γκολ που φάγαμε στο τέλος του ημιχρόνου ήταν ψυχρολουσία, στο δεύτερο μέρος όμως είναι σαν να φύγαμε από το γήπεδο. Είμαστε επαγγελματίες, αλλά κάποιοι αγαπάμε την ομάδα, έχουμε δεθεί με την ομάδα. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε την ιδιαιτερότητα αυτής της φανέλας”

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια