Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η συγνώμη του υπεύθυνου επικοινωνίας του ΠΑΟΚ (pic)

O υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε συγνώμη από τους φιλάθλους του Πανιώνιου για την εγκληματική ενέργεια οπαδού της ομάδας του που...

O υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε συγνώμη από τους φιλάθλους του Πανιώνιου για την εγκληματική ενέργεια οπαδού της ομάδας του που εκτόξευσε φωτοβολίδα στην εξέδρα των κυανέρυθρων.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό ο κ. Κυριακός:

"Η Νέα Σμύρνη είναι ένα εξαιρετικό γήπεδο, με φιλάθλους πολύ υποστηρικτικούς για την ομάδα τους και πάντα δεκτικούς στο να παραχωρούνται εισιτήρια στους δικούς μας οπαδούς.
Η σημερινή παραφωνία είναι τόσο ύποπτη, τόσο για τη στιγμή που έγινε, όσο και για το γεγονός πως έγινε απέναντι σε μια φιλική κερκίδα.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ουδέποτε και με οποιονδήποτε τρόπο είχε εχθρικά συναισθήματα προς την ομάδα και τους φιλάθλους του Πανιωνίου και το ίδιο ισχύει για τους φιλάθλους μας. Εκ μέρους όσων εκφράζονται από τα παραπάνω μια συγγνώμη από τους φιλάθλους του Πανιωνίου.
Επειδή όμως οι ομάδες μπορούν να γίνουν υποχείρια του ενός ηλιθίου, θα απομονώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε".

Από την μεριά του ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ Πανιώνιος. Γιώργος Μπιτσικώκος προχώρησε στην ακόλουθη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media:

"Κρατάμε την πρώτη επίσημη τοποθέτηση ανθρώπου της αντίπαλης ομάδας (τον οποίο προσωπικά εκτιμώ ιδιαίτερα) και τη συγνώμη που προφανώς εκφράζει συνολικά το σύλλογο του. Το θετικό είναι πως υπήρξαν ψύχραιμες αντιδράσεις και από τις δυο πλευρές με αποτέλεσμα να μην ξεφύγουν τα πράγματα και να πρυτανεύσει η λογική. Έχουμε περισσότερα θέματα για τα οποία συμφωνούμε και λιγότερα στα οποία διαφωνούμε. Ο τρόπος διαχείρισης δύσκολων καταστάσεων δεν είναι πάντα αρεστός την στιγμή που έχει ανάψει η φωτιά, καθώς η μόνη προτεραιότητα εκείνη τη στιγμή είναι η άμεση κατασβεσή της. Το σίγουρο είναι όμως ότι κανένας μας δεν είναι χαρούμενος για ότι έγινε. Στόχος να μην επαναληφθεί. Προχωράμε".



Δεν υπάρχουν σχόλια