Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήρθε ο Μπράουν - Ιατρικά για τους παίκτες (photos)

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Ιστορικού βρίσκεται από την Τετάρτη (26/9) ο Μπράντον Μπράουν (27 ετών, 1.80μ.). Το τελευταίο μεταγραφικό...

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Ιστορικού βρίσκεται από την Τετάρτη (26/9) ο Μπράντον Μπράουν (27 ετών, 1.80μ.).

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των κυανέρυθρων  το μεσημέρι αφίχθη στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος", όπου και τον περίμεναν οι άνθρωποι του Πανιωνίου.

Ο Αμερικανός γκαρντ αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο Λογιόλα Μεριμάουντ πρόπερσι και πέρυσι στην παρθενική σεζόν του ως επαγγελματίας σκόραρε 27 πόντους ανά αγώνα στο ελβετικό πρωτάθλημα με την Μπονκούρ.


Εξετάσεις για τους παίκτες του Ιστορικού


Σε πλήρη αιματολογικό και καρδιολογικό έλεγχο υποβλήθηκαν οι παίκτες του Πανιωνίου στα εργαστήρια του "ΜETROPOLITAN GENERAL", το οποίο συνεχίζει την συνεργασία με την ΚΑΕ Πανιώνιος.

Το έμπειρο προσωπικό του θεραπευτηρίου υποδέχτηκε την Τετάρτη (26/9) τους παίκτες της ομάδας μπάσκετ και υπό την επίβλεψη του Dr, ορθοπαιδικού Σταύρου Αλευρογιάννη και των συναδέλφων του, ορθοπαιδικού Γιώργου Πέππα και του καρδιολόγου, Κώστα Κοντού, υποβλήθηκαν σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Στο φυσιοθεραπευτήριο οι υπεύθυνοι κ. Σταύρος Τόϊλος και Κώστας Ψαρογιώργος επιμελήθηκαν τα πρώτα εργομετρικά τέστ των παικτών του Πανιωνίου.





Δεν υπάρχουν σχόλια