Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

ΝΤΡΟΠΗ! (photo)

Κρίμα και άδικο.. Πολύ άδικο όμως. Στο 63' ο Μασούρας σκόραρε απέναντι στον Ολυμπιακό, όμως ο επόπτης Σπυρόπουλος ακύρωσε ως οφσάιντ ...

Κρίμα και άδικο.. Πολύ άδικο όμως. Στο 63' ο Μασούρας σκόραρε απέναντι στον Ολυμπιακό, όμως ο επόπτης Σπυρόπουλος ακύρωσε ως οφσάιντ το γκολ, το οποίο όμως ήταν πενακάθαρο, με τον παίκτη του Ιστορικού να φεύγει δύο μέτρα πίσω από την άμυνα των φιλοξενουμένων. Στο 91' μία αμυντική αδράνεια του Πανιωνίου έδωσε την ευκαιρία στον... τυχερό ΟΣΦΠ να σκοράρει και να πάρει τη νίκη με 1-0.

Οι κυανέρυθροι παρουσίασαν εξαιρετικό πρόσωπο, είχαν πολλές ευκαιρίες, όμως το καθαρό γκολ που σημείωσαν το ακύρωσαν οι... διαιτητές ως οφσάιντ.

Ντροπή και πάλι ντροπή, να στερείς από μία ομάδα μία σημαντική νίκη με το έτσι θέλω, επειδή απλά παίζει με τον Ολυμπιακό.

Δείτε την φωτογραφία του γκολ του Μασούρα, που καλύπτεται πεντακάθαρα:



Το παιχνίδι

Στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας , όμως η κυανέρυθρη άμυνα είχε καλή λειτουργία.

Οι παίκτες του Ανιγκό με τους Μασούρα και Σπιριντόνοβιτς προσπαθούσαν να βρουν χώρους στην αντεπίθεση και είχαν 2-3 τελικές ενέργειες. Καλύτερη ήταν αυτή του 18', όταν το σουτ του Κεϊτά με καλές προϋποθέσεις μπλόκαρε ο Γιαννιώτης.

Στο 21' οι κυανέρυθροι λίγο έλειψε να ανοίξουν το σκορ. Ο Μασούρας αφού άλλαξε την μπάλα με τον “Σπίρι”, έκανε το καλό σουτ, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Στην ακριβώς επόμενη φάση, ξανά ο Μασούρας προσπάθησε να σκοράρει, όμως και το νέο καλό σουτ που έκανε, έφυγε λιγο δίπλα από το δοκάρι του Γιαννιώτη.

Ο Ολυμπιακός έχασε σημαντική ευκαιρία στο 29', με τον Γκερέρο να μπαίνει στην περιοχή, το σουτ που έκανε απέναντι από τον Μανοϊλοβιτς πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στα επόμενα λεπτά το παιχνίδι άνοιξε ακόμα περισσότερο, με τον Πανιώνιο όσο περνούσαν τα λεπτά να ανεβάζουν ρυθμό, ψάχοντας και αυτός το γκολ.

Στο 37' ο Μασούρας έβγαλε τον Κόρμπο φάτσα με τον Γιαννιώτη, όμως ο αρχηγός κόπηκε την τελευταία στιγμή από αμυντικό του ΟΣΦΠ, πριν σουτάρει.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Πανιώνιος έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 1-0. Στο 49' ο Κόρμπος βρέθηκε σε ιδανική θέση μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ απέναντι από τον Γιαννιώτη, όμως ο τερματοφύλακας του ΟΣΦΠ έδιωξε δύσκολα την μπάλα.

Στη συνέχεια ο Κεϊτα μπήκε στην περιοχή σε θέση τετ α τετ με τον Γιαννιώτη, όμως πάνω στο σουτ ο Τσιμίκας έκοψε με κόντρα σε κόρνερ.

Στο 61' ο Μανοϊλοβιτς στάθηκε άτυχος, καθώς τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Στην θέση του μπήκε ο Κότνικ.

Στο 63' ο Μασούρας μπήκε στην περιοχή,με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ο επόπτης Σπυρόπουλος όμως το ακύρωσε ως οφσάιντ. Μία φάση πεντακάθαρη, όμως, λανθασμένα ακυρώθηκε αυτό το γκολ, ο παίκτης του Πανιωνίου καλυπτόταν! Τραγική υπόδειξη του επόπτη!

Οι κυανέρυθροι είχαν πάει το ματς εκεί που ήθελαν και προσπαθούσαν στις αντεπιθέσεις να σκοράρουν και να παρουν τη νίκη.

Ο Σπιριντόνοβιτς είχε τρομερή όρεξ και... πνευμόνια, αφού έτρεχε πάνω κάτω και έπαιζε δύο και τρεις αμυντικούς του ΟΣΦΠ μόνος του. Ο Αυστριακός είχε δύο φοβερές επιθετικές ενέργειες, όμως τα εξαιρετικά σουτ που έκανε πέρασαν ελάχιστα άουτ, με τον Γιαννιώτη να βλέπει την μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του.

Στο 91' οι "ερυθρόλευκοι" από το... πουθενά κατάφεραν να σκοράρουν. Ο Ελαμπντελαουί έκανε την σέντρα από τα δεξια, ο Χασάν πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά έστειλε την μπαλα στα δίχτυα του Κότνικ.

Διαιτητές: Εμμανουήλ Σκούλας, Παντελής Σπυρόπουλος, Μαρία Δέτση. Τέταρτος ο Τάσης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μανοϊλοβιτς (62' λ.τρ. Κότνικ), Κούρντι, Παπαγεωργίου, Ντομίνγκες, Μπανανά, Κόρμπος, Κεϊτά, Τσιλούλης (80' Μανθάτης), Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Ντουρμισάι

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μερια, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Φετφατζίδης, Φορτούνης (58' Νάτχο), Ποτένσε (80' Χριστοδουλόπουλος), Γκερέρο

Δείτε ΕΔΩ το live της αναμέτρησης.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια