Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Όχι» Πανιωνίου σε Ολυμπιακό για Τόλια!

Στον Πανιώνιο θα παραμείνει ο ταλαντούχος παίκτης Βασίλης Τόλιας, οπως ανακοίνωσε η κυανέρυθρη Ακαδημία Μπάσκετ. Οι κυανέρυθροι αναφέρ...

Στον Πανιώνιο θα παραμείνει ο ταλαντούχος παίκτης Βασίλης Τόλιας, οπως ανακοίνωσε η κυανέρυθρη Ακαδημία Μπάσκετ.

Οι κυανέρυθροι αναφέρουν πως απέρριψαν πρόταση για τον παίκτη (του Ολυμπιακού) και μάλιστα ο Τόλιας πήρε άμεσα... προαγωγή για την ανδρική ομάδα του Ιστορικού!

Ο νεαρός την περασμένη σεζόν ήταν από τους στυλοβάτες της ομάδας Παίδων που κατέκτησε το πρωτάθλημα ΕΣΚΑΝΑ και αναδείχθηκε δεύτερη στο Πανελλήνιο.

Η σχετική ανακοινωση:

ΣTON ΠANIΩNIO ΣYNEXIZEI O BAΣIΛHΣ TOΛIAΣ

H διοικούσα επιτροπή της Ακαδημίας μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ. ανακοινώνει την παραμονή του αθλητή Βασίλη Τόλια στην ομάδα Εφήβων για την προσεχή αγωνιστική περίοδο, προερχόμενος από την ομάδα Παίδων, η οποία κατέκτησε τον τίτλο της πρωταθλήτριας στην ΕΣΚΑΝΑ και την δεύτερη θέση στην τελική φάση του περσινού πανελληνίου πρωταθλήματος.

Η διοικούσα επιτροπή συναποφάσισε με την διοίκηση του ερασιτέχνη ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, να μην αποδεχτεί την πρόταση μεταγραφής του Βασίλη Τόλια, με αξιόλογα οικονομικά ανταλλάγματα και θέλοντας να υποστηρίξει την βασική αρχή της παραγωγής και ανάδειξης ταλαντούχων παικτών, προώθησε τον παίκτη, με την σύμφωνη γνώμη του πατέρα του, Νίκου, στην ανδρική ομάδα της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και η οποία ζήτησε, ταυτόχρονα, να τον εντάξει στο δυναμικό της για την περίοδο 2018-2019.

Η νέα εποχή συνεργασίας της Ακαδημίας μπάσκετ με την ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, άρχισε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις, καθώς πριν από την προώθηση του Τόλια, στην ανδρική ομάδα έχουν ενταχθεί σ’ αυτήν, ο Ιάσονας Δημητρακόπουλος και ο Aνδρέας Ρουμελιώτης.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια