Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χρειάζεται ακόμα δουλειά...

Κακή εικόνα έδειξε ο μπασκετικός ο Πανιώνιος στο εκτός έδρας φιλικό με τον Χολαργό, όπου ηττήθηκε εύκολα με 93-56. Η ομάδα του Χουγκάζ ...

Κακή εικόνα έδειξε ο μπασκετικός ο Πανιώνιος στο εκτός έδρας φιλικό με τον Χολαργό, όπου ηττήθηκε εύκολα με 93-56.

Η ομάδα του Χουγκάζ έχει βέβαια τα ελαφρυντικά της, καθώς το ρόστερ ακόμα ουσιαστικά σχηματίζεται και οι παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα έχουν πολύ λίγες προπονήσεις όλοι μαζί.

Φυσικά, φαίνονται οι αδυναμίες που υπάρχουν και κυρίως φαίνεται η απουσία του ελληνικού κορμού από το ρόστερ, καθώς εκτός από τους νεαρούς ταλαντούχους παίκτες, δεν υπάρχουν έμπειροι Έλληνες στους κυανέρυθρους. Και δυστυχώς πλέον στην "αγορά" δεν υπάρχουν ελεύθεροι διαθέσιμοι.

Το δεδομένο είναι ότι η ομάδα ακόμα χρειάζεται δουλειά, αρχικά για να δέσει ως σύνολο και εν συνέχεια για να αποδώσει αυτά που μπορεί.

Πρώτος σκόρερ στο φιλικό για τον Πανιώνιο ήταν ο Σίνγκλερ με 12 πόντους, ενώ ακολούθησε ο Χάρις με 9.

Διαιτητές: Κορομηλάς, Ανδρικόπουλος, Κάρδαρης.

Δεκάλεπτα: 22-13, 42-29, 66-46, 93-56.

Χολαργός (Λυκογιάννης): Αγκμπελέζε 6, Οκερεαφόρ 8, Λοβ 19 (2 τριπ.), Φιτζπάτρικ 13, Σπυριδωνίδης 2, Σκουλίδας 12 (2 τριπ.), Καλαϊτζάκης 1, Γιάνκοβιτς 16 (2τριπ.), Κώττας 14.

Πανιώνιος (Χουγκάζ): Δίπλαρος 1, Πρίτ 6, Μπέρι 6, Σίνγκλερ 12 (1 τριπ.), Σκίν 9, Καμπερίδης 3 (1 τριπ.), Καμαριανός 6, Χάρις 9 (3 τριπ.), Χουγκάζ 2, Δημητρακόπουλος, Τόλιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια