Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανιγκό: «Έπρεπε να γίνει κάτι για να πούμε ότι δεν μπήκε το γκολ...»

Αιχμές για το καθαρό γκολ του Μασούρα που ακυρώθηκε άφησε στη συνέντευξη Τύπου ο Ζοσέ Ανιγκό. Ο Γάλλος προπονητής του Πανιωνίου αναφέρθ...

Αιχμές για το καθαρό γκολ του Μασούρα που ακυρώθηκε άφησε στη συνέντευξη Τύπου ο Ζοσέ Ανιγκό.

Ο Γάλλος προπονητής του Πανιωνίου αναφέρθηκε στην πολύ βελτιωμένη εικόνα της ομάδας, τονίζοντας πως πιθανότατα ήταν η καλύτερη φετινή εμφάνιση των κυανέρυθρων.

Παράλληλα, μίλησε για το αγωνιστικό πρόγραμμα που ακολουθεί για τον Ιστορικό, ενώ συμπλήρωσε πως ο Μανοϊλοβιτς μάλλον έχει υποστεί θλάση.

Αναλυτικά όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη:

Για το παιχνίδι και που κρίθηκε το αποτέλεσμα: "Πρώτα φταίνε λίγο οι παίκτες μου, που έγιναν κάποια λάθη στις ευκαιρίες που είχαμε. Υπήρξε βέβαια μία φάση που κάτι έγινε, αλλά δεν θέλω να το σχολιάσω, αυτό το αφήνω στους δημοσιογράφους".

Για την καλή εικόνα της ομάδας και την μεγάλη βελτίωση: "Με την ΑΕΚ είχαμε πολύ κακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν μπορούσαμε να μείνουμε εκεί όμως, αφού και με τον ΠΑΟΚ, αλλά και κόντρα στον Ολυμπιακό δείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα".

Για το αν θεωρεί άδικο το σκορ: "Ο Πανιώνιος προσπαθεί πρώτα να χαρεί το παιχνίδι του. Δεν θέλουμε να παίζουμε μόνο άμυνα, θέλουμε να μεταφέρουμε ότι παίζει καλά η ομάδα. Σήμερα έγινε αυτό το λάθος...".

Για το τι πρέπει να γίνει για να πετύχει γκολ η ομάδα; "Το γκολ μπήκε, αλλά έπρεπε να γίνει κάτι για να πούμε ότι δεν μπήκε...".

Για το τι πρέπει να γίνει για να μην δέχεται γκολ ο Πανιώνιος: "Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια έλλειψη μέσα στην άμυνα. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε στην αμυντική μας λειτουργία".

Για το αν ήταν η καλύτερη φετινή εμφάνιση της ομάδας: "Είμαστε στον τέταρτο αγώνα πλεόν και είναι πιθανό αυτό να ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας. Ψάχνουμε συνεχώς το καλύτερο δυνατό για την ομάδα".

Μετά το δύσκολο πρόγραμμα, έρχονται παιχνίδια που η ομάδα πρέπει να πάρει νίκες; "Η απάντηση είναι σαφώς ναι. Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι πιο εφικτό για τον Πανιώνιο και να πάρουμε αποτελέσματα. Πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς, γιατί οι πόντοι έως τώρα δεν αντιπροσωπεύουν καθαρά τον Πανιώνιο".

Για τον τραυματισμό του Μανοϊλοβιτς: "Φαίνεται ότι έχει μία θλάση, μάλλον θα χρειαστεί χρόνο. Ευτυχώς υπάρχει ένας δεύτερος πολύ καλός τερματοφύλακας, ο Κότνικ και δεν ανησυχώ γι΄αυτή τη θέση".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια