Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν προλαβαίνει ο Καμαρά

Συνεχίζεται καθημερινά η προετοιμασία του Πανιωνίου για το Κυριακάτικο (30/9) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Οι κυανέρυθροι, οι ...

Συνεχίζεται καθημερινά η προετοιμασία του Πανιωνίου για το Κυριακάτικο (30/9) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Οι κυανέρυθροι, οι οποίοι έχουν έναν βαθμό έως τώρα στο πρωτάθλημα, θα επιδιώξουν να πάρουν το πρώτο τους φετινό "τρίποντο" στο ματς της Ριζούπολης, ώστε να ανέβουν τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

Ο Ζοσέ Ανιγκό εν όψει του αγώνα με τον Απόλλωνα δεν μπορεί να υπολογίζει ως γνωστόν στις υπηρεσίες του Μανοϊλονιτς που έχει υποστεί θλάση, ενώ εκτός έχει τεθεί και ο Καμαρά.

Ο 25χρονος Γάλλος εξτρέμ δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στο γόνατο και αναμένεται να... τρέξει για να προλάβει τον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με τον Άρη στη Νέα Σμύρνη.

Όσον αφορά τον Κότσιτς, ο Σλοβένος μπακ θεωρείται ανέτοιμος, καθώς έμεινε εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα λόγω τραυματισμού και έτσι δύσκολα κι αυτός θα δώσει το "παρών" κόντρα στον Απόλλωνα.

Από εκεί και πέρα, ο Κότνικ θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα της ομάδας για πρώτη φορά φέτος, ενώ δύσκολα θα υπάρξει κάποια άλλη αλλαγή στην ενδεκάδα σε σχέση με αυτή που ξεκίνησε κόντρα στον Ολυμπιακό.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια