Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κρίμα ρε Πανιώνιε...

Μία ήττα που δεν άξιζε γνώρισε στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος από τον ΠΑΟΚ με 1-0, για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα του Ανιγ...

Μία ήττα που δεν άξιζε γνώρισε στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος από τον ΠΑΟΚ με 1-0, για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Ανιγκό είχε καλό πρόσωπο, έδειξε βελτίωση σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας, είχε και τις μεγάλες ευκαιρίες του αγώνα, όμως δυστυχώς μία αμυντική αδράνεια στο δεύτερο ημίχρονο, στέρησε από τους κυανέρυθρους το θετικό αποτέλεσμα.

Οι κυανέρυθροι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έλεγχαν το παιχνίδι και δημιουργούσαν πολύ συχνά επικίνδυνες καταστάσεις προς την εστία του Πασχαλάκη. Στην "επανάληψη" ήταν πιο μοιρασμένο το ματς, με τους φιλοξενούμενους όμως να είναι αυτοί που έκαναν την ευκαιρία τους γκολ και πήραν το "διπλό". 

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος μπήκε πιο επιθετικά από τον αντίπαλο του στον αγωνιστικό χώρο και στο 3ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Μασούρας έδωσε ωραία στον Σπιριντόνοβιτς μέσα στην περιοχή, αυτός έκανε το παράλληλο σουτ, όμως οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ έδιωξαν με τα πόδια την μπάλα.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, με την μπάλα να παίζεται πάνω-κάτω. Οι κυανέρυθροι ήταν καλοί και ορεξάτοι, με σκοπό να βρουν ένα γρήγορο γκολ.

Η ομάδα του Ανιγκό στο 14' είχε έντονα παράπονα για πέναλτι, που δεν δόθηκε. Ο Κεϊτά πέρασε τον Μάτος μέσα στην περιοχή, ο παίκτης του ΠΑΟΚ ανέτρεψε τον μέσο του Πανιωνίου, δεν έδωσε κάτι ο Παπαπέτρου!

Στο επόμενο λεπτό χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον Ιστορικό. Ο Μασούρας πέρασε υπέροχα την αντίπαλο του, έκανε και το σουτ, όμως ο Πασχαλάκης δύσκολα έδιωξε την μπάλα με τα δάχτυλα. Στη συνέχεια της φάσης,νέο σουτ του Μασούρα πέρασε λίγο άουτ.

Στα πρώτα 20 λεπτα του αγώνα ο Πανιώνιος είχε πραγματοποιήσει 4 τελικές προσπάθειες, με τον ΠΑΟΚ να έχει μόλις 1.

Στη συνέχεια έπεσε αισθητά ο ρυθμός, με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να πάρει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και τον Πανιώνιο να ελέγχει σε γενικές γραμμές το ματς.

Οι φιλοξενούμενοι ανέλαβαν τα ηνία, αλλά δεν μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις προς την εστία του Μανοϊλόβιτς. Αντίθετα, ο Πανιώνιος σε διάστημα δύο λεπτών έχασε δύο καλές ευκαιρίες!

Στο 41' ο Καμαρά πέρασε όποιον βρήκε από τα δεξιά, έδωσε την μπάλα στον Ντουρμισάι, το σουτ του οποίου έδιωξε στην γωνία του ο Πασχαλάκης. Στο επόμενο λεπτό το νέο σουτ της ομάδας, αυτή τη φορά από τον Σπιριντόνοβιτς, έδιωξε εκ νέου ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

Στα πρώτα λεπτά της “επανάληψης” το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τον Ντομίνγκες στο 52' να κάνει μία καλή κεφαλιά και τον Πασχαλάκη να μπλοκάρει την μπάλα.

Οι κυανέρυθροι έβρισκαν χώρους στην επίθεση, όμως έλειπε το καθαρό μυαλό στην τελική ενέργεια για να έρθει το γκολ.

Στο 68' ο ΠΑΟΚ κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, παρά το γεγονός πως έως τότε δεν είχε απειλήσει ουσιαστικά. Ο Ελ Καντουρί μέσα στην περιοχή πήρε την μπάλα, σούταρε και έστειλε την μπλαλα στην γωνία του Μανοϊλοβιτς για το 0-1.

Στο 72' οι οπαδοί του ΠΑΟΚχωρίς λόγο εκτόξευσαν καπνογόνο προς την Θύρα 2 στους φίλους του Πανιωνίου, με αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπή στο ματς! Χωρίς λόγο δημιούργησαν επεισόδια οι φίλοι του ΠΑΟΚ.

Στο 77' ο Ντουρμισάι δέχτηκε μαρκάρισμα από τον Κρέσπο μέσα στην περιοχή, ο Παπαπέτρου δεν υπέδειξε κάτι.

Οι κυανέρυθροι στη συνέχεια προσπάθησαν να βρουν διαδρόμους προς την εστία του ΠΑΟΚ, όμως δύσκολα έβρισκε χώρους.

Στο 91' ο Πανιώνιος έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Μασούρα να κάνει δυνατή κεφαλιά μεσα στην περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Τελικό σκορ το 0-1, με τον Πανιώνιο να γνωρίζει μία ήττα που δεν άξιζε!

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου. Βοηθοί: Βασίλειος Καμπούρης, Αντώνιος Καρατζίκας Τέταρτος Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μανοϊλοβιτς, Παπαγεωργίου, Κούρντι,Μπανανά, Ντομίνγκες, Κόρμπος, Κεϊτά, Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς (85' Αλί), Καμαρά (64' Μανθάτης), Ντουρμισάι

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Κατσερίντι, Κρέσπο, Μάτος, Βιεϊρινια, Σάκχοφ, Μαουρίτσιο, Ελ Καντουρί (80' Λημνιός), Ουάρντα, Πέλκας (67' Άκπομ), Πρίγιοβιτς (85' Κάνιας)

Δείτε ΕΔΩ την live εξέλιξη του αγώνα.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια