Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανακοίνωση χορηγίας από το τμήμα βόλεϊ παίδων-παμπαίδων

Ανακοίνωση χορηγίας από την Ακαδημία βόλεϊ αγοριών του Πανιωνίου: Το τμήμα πετοσφαίρισης παίδων – παμπαίδων του Πανιωνίου Γ.Σ, βρίσκετ...

Ανακοίνωση χορηγίας από την Ακαδημία βόλεϊ αγοριών του Πανιωνίου:

Το τμήμα πετοσφαίρισης παίδων – παμπαίδων του Πανιωνίου Γ.Σ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία χορηγίας με την εταιρεία “ACTIVA HELLAS“.

Η ACTIVA HELLAS είναι μία από τις κυριότερες βιομηχανίες κάθετης παραγωγής εντομοαπωθητικών προϊόντων και εντομοκτόνων στην Ελλάδα, με έδρα την Κόρινθο.

Ιδρύθηκε από τα αδέλφια Νικόλαο και Αθανάσιο Παπαπετρόπουλο, οι οποίοι “κληρονόμησαν” τον ενθουσιασμό και την τεχνογνωσία πολλών επιτυχών δεκαετιών που είχαν προηγηθεί στην παραγωγή αντίστοιχων προϊόντων, από τον πατέρα τους Στυλιανό Παπαπετρόπουλο, που δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1978.

Η προσφορά της ACTIVA HELLAS, όπως και των λοιπών εταιρειών που μας συνδράμουν, αποδεικνύει ότι στην εποχή μας εξακολουθούν να υπάρχουν χορηγοί-με την πραγματική έννοια του όρου- που προσφέρουν έμπρακτα τη βοήθειά τους στα τμήματα υποδομών, τα οποία αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του συλλόγου και κατ’ επέκταση του ελληνικού αθλητισμού.

Τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την προσφορά τους και υποσχόμαστε ότι φέτος από την έδρα μας…”δεν περνάει κουνούπι”!

Δεν υπάρχουν σχόλια