Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: «Μπράβο στην ομάδα, οι αποφάσεις στον σύνδεσμο»

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και το μήνυμα συμπαράστασης προς τα "αδέρφια" τους της Κρίσταλ Πάλας αναφέρθηκαν οι Πάνθηρες με ανακ...

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και το μήνυμα συμπαράστασης προς τα "αδέρφια" τους της Κρίσταλ Πάλας αναφέρθηκαν οι Πάνθηρες με ανακοίνωση τους.

Αναλυτικά:

"2η αγωνιστική. 2/9/2018

Μπράβο στην ομάδα που για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα έδειξε όρεξη και διάθεση.

Η ήττα μπορεί να μας στεναχώρησε αλλά, όπως είπαμε και πριν από τον χθεσινό αγώνα, χρειάζεται υπομονή και επιμονή στο δύσκολο πρόγραμμα της αρχής του πρωταθλήματος.

Πάμε για την 3η αγωνιστική τώρα, να πάρουμε ο,τι μπορούμε. Υπάρχει διακοπή, χρόνος να ηρεμήσουμε και να βγούμε μετά ακόμα πιο δυναμικά.

Στην κερκίδα μας υπήρξε ένα μήνυμα που έλεγε στα Αγγλικά “HF05 KEEP FIGHTING, PALACE NEEDS YOU”, που σημαίνει «Χολμσντέιλ Φανάτικς 05 συνεχίστε να αγωνίζεστε, η Πάλας σας χρειάζεται» και αναφερόταν στα αδέρφια μας από τον Σύνδεσμο HOLMESDALE FANATICS ULTRAS CPFC οι οποίοι φέτος δεν βρίσκονται στις κερκίδες του Selhurst Park λόγω της κόντρας που υπάρχει με την διοίκηση της Crystal Palace Football Club.

Ίσως οι μόνοι οπαδοί στην Αγγλία που μπορούν να χαρακτηριστούν ως Ultras, πρωτοπόροι για τα δεδομένα Άγγλων οπαδών, τα αδέρφια μας δίνουν τον δικό τους αγώνα ενάντια στην λογική του μοντέρνου ποδοσφαίρου που θέλει τα γήπεδα περισσότερο σαν θέατρα παρά ως ζωντανούς οργανισμούς της λαϊκής τάξης, όπως κάποτε ήταν το άθλημα που όλοι αγαπάμε.

Είμαστε και θα είμαστε πάντα δίπλα τους.

Υ.Γ. Για ο,τι γίνεται στο γήπεδο, ο χώρος συζήτησης είναι η Συνέλευση του Συνδέσμου, κάθε Τετάρτη στις 21:00. Όχι το internet.

Εκεί λαμβάνονται οι αποφάσεις. Λαϊκά δικαστήρια και υποδείξεις από τον υπολογιστή ας κάνουν οι πουθενάδες.

Τα λέμε την Τετάρτη για τα υπόλοιπα."

Δεν υπάρχουν σχόλια