Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χωρίς τους διεθνείς, μπήκε ο Οικονομίδης!

Στον Πανιώνιο θέλουν να εκμεταλλευτούν την διακοπή του πρωταθλήματος, ώστε να δουλέψουν στις αδυναμίες που υπάρχουν, κυρίως στην άμυνα κ...

Στον Πανιώνιο θέλουν να εκμεταλλευτούν την διακοπή του πρωταθλήματος, ώστε να δουλέψουν στις αδυναμίες που υπάρχουν, κυρίως στην άμυνα και να εμφανιστεί η ομάδα καλύτερη στη συνέχεια.

Άλλωστε, οι κυανέρυθροι φέτος είναι μια καινούργια ομάδα, με νέο πόστερ και σίγουρα χρειάζεται χρόνος για να φτάσουν στο 100% της ετοιμότητας τους.

Οι προπονήσεις των «κυανέρυθρων» διεξάγονται με αρκετές απουσίες. Ο λόγος για τους διεθνείς Μπανανά (Καμερούν), Μανοϊλοβιτς (Σερβία), (Μανθάτη (ελπίδων Ελλάδα), Μίκο (Αλβανία), οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές του ομάδες και τους Κότσιτς, Μακρύλλο που ακολουθούν πρόγραμμα θεραπείας.

Αντίθετα, ο Οικονομίδης ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και έχει μπει κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων.Από εκεί και πέρα, την Παρασκευή (7/9), στις 17:45, ο Ιστορικός θα δώσει εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι με τον Άηττητο Σπατών.

Στην Γ' Γερμανίας ο Γεσίλ!

Ο Σαμέντ Γεσίλ, ο οποίος πριν λίγες μέρες έμεινε ελεύθερος από τον Πανιώνιο, ανακοινώθηκε από ομάδα της Γ' Γερμανίας.

Ο λόγος για την Έρντιγκεν, η οποία ήρθε σε συμφωνία με τον 24χρονο επιθετικό για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Με τη φανέλα του Πανιωνίου ο Γερμανός επιθετικός μέτρησε 8 γκολ σε 31 συμμετοχές στον 1,5 χρόνο παρουσίας του στην Πλατεία.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια