Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πλήρωσε τα λάθη του...

Η ομάδα Νέων του Πανιωνίου πλήρωσε τα λάθη του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και ηττήθηκε με 2-1, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Su...

Η ομάδα Νέων του Πανιωνίου πλήρωσε τα λάθη του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και ηττήθηκε με 2-1, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League K19.

Η ομάδα του Πειραιά εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον τα λάθη της άμυνας των κυανέρυθρων και κατάφερε να σημειώσει τα γκολ που της έδωσαν και τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι στο 12′ είχαν τετ α τετ με τον Δαυίδη, όμως ο Καραργύρης είπε «όχι», ενώ στο 15′ ο Μπουλάρι έκανε την κεφαλιά πάσα μέσα στην περιοχή, μετά από εκτέλεση πλαγίου, και ο Ράμα με γυριστό πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό! Τρία λεπτά μετά ο Πανιώνιος κατάφερε να ισοφαρίσει με το γκολ του Τριάντη, αλλά η απάντηση των «ερυθρόλευκων» ήταν άμεση.

Συγκεκριμένα, στο 33′ ο Μαρίνος έκλεψε την μπάλα στον χώρο του κέντρου, έκανε την κάθετη πάσα στον Φέκκα και εκείνος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για τους Πειραιώτες!

Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος κέρδισε μέτρα στο γήπεδο, έχοντας στο 85′ την καλύτερη στιγμή για την ισοφάριση με το τετ α τετ του Δαυίδη, χωρίς όμως να φτάνει στον επιθυμητό στόχο και να μένει το νικηφόρο αποτέλεσμα υπέρ του Ολυμπιακού.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Νίκας, Τριάντης, Μπουσάι, Αγγέλης (80′ Γρίβας), Μίκο, Φίλων (70′ Ρέτσος), Τσερεγκόφ, Ζώτος, Δαυίδης, Οικονόμου (55′ Παρ. Νομικός), Ντούλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ρικάρντο Πέρες): Καραργύρης, Μαρτίνης, Πέιος, Ράμα, Κωνσταντινίδης, Τσερκώνης (70′ Νεοφυτίδης), Ξενιτίδης, Φέκκας, Κατσούκης (58′ Γεωργαντής), Μαρίνος, Μπουλάρι (80′ Βοΐλης).

Δεν υπάρχουν σχόλια