Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νοκ άουτ ο Καμαρά - Η αποστολή με Ολυμπιακό

Με μία σημαντική απουσία θα παραταχθεί ο Πανιώνιος στο δύσκολο παιχνίδι της Δευτέρας (24/9) με τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη. Συγκεκριμένα,...

Με μία σημαντική απουσία θα παραταχθεί ο Πανιώνιος στο δύσκολο παιχνίδι της Δευτέρας (24/9) με τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη.

Συγκεκριμένα, ο Ζοσέ Ανιγκό δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ουμάρ Καμαρά, αφού ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έχει υποστεί κάκωση στο γόνατο και έτσι τέθηκε νοκ άουτ για το ματς με τους «ερυθρόλευκους». Επίσης, δεν υπολογίζεται ο ανέτοιμος Κότσιτς, ενώ εκτός έμειναν και οι Μακρύλος, Μαλέρμπ, Ντε Ταντεό, Άλμπεργκ και Σεράφ.

Από εκεί και πέρα, οι Μπανανά και Μανθάτης βρίσκονται κανονικά στην αποστολή του Ιστορικού καθώς, όπως σας είχαμε ενημερώσει από τις προηγούμενες μέρες, δεν υπάρχει κάποιος όρος στο να μην παίξουν οι δύο παίκτες στα παιχνίδια των δύο ομάδων (είναι δανεικοί).

Ο Γάλλος προπονητής, μετά το τέλος της προπόνησης της Κυριακής (23/9) ανακοίνωσε τους 18... εκλεκτούς του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, οι οποίοι είναι οι εξής:

Μανοΐλοβιτς, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Κούρντι, Κόρμπος, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Κεϊτά, Σιντί Αλί, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Κότνικ, Ντουρμισάι, Πίρις, Μπανανά, Ντομίνγκες, Μανθάτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια