Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χαμόγελα για Τσιλούλη

Ο 23χρονος επιθετικός ικανοποίησε με την απόδοση του στο φιλικό της Παρασκευής (7/9) στα Σπάτα. Ο Πανιώνιος μπορεί να έχασε στο φιλικό...

Ο 23χρονος επιθετικός ικανοποίησε με την απόδοση του στο φιλικό της Παρασκευής (7/9) στα Σπάτα.

Ο Πανιώνιος μπορεί να έχασε στο φιλικό παιχνίδι με τον Άηττητο Σπάτων, όμως ο Ζοσέ Ανιγκό είχε έναν λόγο να χαμογελάει.

Ποιος είναι αυτός; Η απόδοση του Σωτήρη Τσιλούλη, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα του συλλόγου της Νέας Σμύρνης.

Ο 23χρονος φορ αποκτήθηκε φέτος το Καλοκαίρι από τον Ιστορικό, με τον Γάλλο τεχνικό να του δίνει... ψήφο εμπιστοσύνης, καθώς δεν έγινε άλλη μεταγραφή φορ στην ομάδα.

Ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα Λάρισας είχε αφήσει καλές εντυπώσεις και κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, άρπαξε την... ευκαιρία στο φιλικό ματς στα Σπάτα και φώναξε «παρών», δίνοντας έτσι στον προπονητή του μία ακόμα καλή λύση για την επιθετική γραμμή.

Από εκεί και πέρα, στο ματς με τον Άηττητο επανήλθε στην δράση ο Γιάννης Οικονομίδης, ο οποίος είχε καλή παρουσία, δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Στα αρνητικά, φυσικά, του αγώνα στα Σπάτα, είναι το γεγονός πως οι «κυανέρυθροι» δέχθηκαν τέσσερα τέρματα (!), τα τρία εκ των οποίων προήλθαν από στημένες φάσεις.

Αυτό είναι κάτι που προβλημάτισε τον Ζοσέ Ανιγκό και θα δώσει έμφαση στην αμυντική λειτουργία της ομάδας το επόμενο διάστημα, ώστε να υπάρξει βελτίωση εν όψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα που ακολουθεί με την ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια