Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πόσα λάθη;;;

Πολύ βαριά ήττα με 4-0 γνώρισε εκτός έδρας από την ΑΕΚ ο Πανιώνιος, στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Αν...

Πολύ βαριά ήττα με 4-0 γνώρισε εκτός έδρας από την ΑΕΚ ο Πανιώνιος, στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ανιγκό στο πρώτο ημίχρονο παρουσιάστηκε πολύ φοβισμένη, με αμυντικό πλάνο, χωρίς να καταφέρνει να κρατήσει μπάλα καθόλου. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να “ξεκλειδώσουν” την κυανέρυθρη άμυνα στο 46’, μετά από αδράνεια των κυανέρθρων στην καρδιά της αμυντικής γραμμής.

Στην “επανάληψη” ο Ανιγκό έκανε πιο επιθετική την ομάδα με τις αλλαγές του, οι κυανέρυθροι δημιούργησαν και έχασαν κάποιες ευκαιρίες, όμως ανασταλτικά έχασαν την ταυτότητα τους.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν πολλούς χώρους, η είσοδος του Ντουρμισάι ως δεξιός εξτρέμ δεν βοήθησε καθόλου και η ΑΕΚ πέτυχε άλλα τρία γκολ ενώ είχε και δύο δοκάρια.

Κακή εικόνα από την ομάδα, λάθος οι αλλαγές από τον Γάλλο προπονητή και γενικότερα το ματς ήταν τραγικόα για τους κυανέρυθρους!

Το παιχνίδι

Στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου το παιχνίδι δεν είχε υψηλό ρυθμό, με τους παίκτες του Πανιωνίου ανασταλτικά να παίρνουν καλό βαθμό. Μπανανά και Ντόμινγκες είχαν καλή συνεργασία και “έσβησαν” τους Λιβάγια, Πόνσε.

Επιθετικά, όμως, η ομάδα δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα, με αποτέλεσμα να δέχεται πίεση, ακόμα και αν οι παίκτες της ΑΕΚ δεν δημιουργούσαν ιδιαίτερες φάσεις.

Όποτε χρειάστηκε ο Μανοϊλοβιτς ήταν στην θέση του, λέγοντας “όχι” στις προσπάθειες των Λόπες και Άλεφ.

Και ενώ όλα έδειχνα πως θα λήξει το ημίχρονο με το 0-0, στο πρώτο λεπτό των καθηστερήσεων οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν. Εκτελέστηκε κόρνερ από τα δεξιάπλασαριστά, ο Μάνταλος πήρε την μπάλα από τον Μπακασέτα και με σέντρα βρήκε τον Πόνσε που με κοντινή προβολή δεν είχε πρόβλημα να ανοίξει το σκορ. Κάκιστη αμυντική αντίδραση από τους κυανέρυθρους, καθώς ο παίκτης της ΑΕΚ ήταν ολομόναχος στην καρδιά της άμυνας!

Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος μπήκε καλύτερα, ο Ανιγκό έκανε πιο επιθετική την ομάδα με τις αλλαγές που πραγματοποίησε, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να ανοίξει και να δημιουργηθούν ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες.

Από πλευράς κυανέρυθρων οι Καμαρά, Μασούρας ήταν απειλητικοί, όμως δεν ήρθε το γκολ. Η ΑΕΚ είχε τελικές ενέργειες με Λιβάγια και Μάνταλο, όμως ο Μανοϊλοβιτς ήταν εξαιρετικός λέγοντας “όχι” στις φάσεις των γηπεδούχων.

Στο 58, όμως ο τερματοφύλακας του Ιστορικού δεν κατάφερε ξανά να διώξει το σουτ του Μπακασέτα μέσα από την περιοχή, με τον πρώην παίκτη του Πανιωνίου να κάνει το 2-0 χωρίς να το πανηγυρίζει.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Σπιριντόνοβιτς σπατάλησε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει το σκορ και να βάλει ξανά τον Πανιώνιο στο παιχνίδι. Ο άσος του Ιστορικού μπήκε στην περιοχή, έκανε και το δυνατό σουτ μόνος του, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ!

Στα επόμενα λεπτά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Πανιώνιο να θέλει να βρει χώρους, χωρίς να τα καταφέρνει όμως.

Στο 74’ η ΑΕΚ έφτασε κοντά και σε τριτο γκολ, όταν το σουτ του Μάνταλου σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Μανοϊλοβιτς.

Στο 84' ήρθε το τριτο γκολ για τους γηπεδούχους με ωραίο σουτ του Κλωναρίδη έξω από την περιοχή, με τον ίδιο παίκτη τρία λεπτά αργότερα να έχει και δοκάρι!

Η ομάδα με τις αλλαγές του Ανιγκό έχασε τις γραμμές της εντελώς στον αγωνιστικό χώρο, με τον Ντουρμισάι να παίζει ως δεξί εξτρέμ(!).

Στο 90' ο Κλωναρίδης σκόραρε ξανά αμαρκάριστος, για το 4-0 της ΑΕΚ.

Πολύ βαριά ήττα για τον Πανιώνιο!

ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρινσκι, Λόπες, Σιμόες, Άλεφ, Μπακασέτας, Μάνταλος, Λιβάγια, Πόνσε

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μανοϊλοβιτς, Κούρντι, Μπανανά, Ντομίνγκες, Κεϊτά (46’ Πίρις), Κόρμπος, Οικονομίδης (53΄Ντουρμισάι), Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς, Καμαρά (64’ Τσιλούλης)

Θυμηθείτε ΕΔΩ την live εξέλιξη του αγώνα.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια