Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες στη Νέα Σμύρνη!

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ιστορικού γιορτάζουν 35 χρόνια ζωής και οι παίκτες του Πανιωνίου πρέπει να είναι... Πάνθηρες στο αποψινό (24/9...

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ιστορικού γιορτάζουν 35 χρόνια ζωής και οι παίκτες του Πανιωνίου πρέπει να είναι... Πάνθηρες στο αποψινό (24/9, 19:30) εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Ανιγκό προέρχεται από την βαριά ήττα στο ΟΑΚΑ και αρχικά το ζητούμενο είναι να εμφανιστεί βελτιωμένη, να δείξει καλή αγωνιστική εικόνα και φυσικά να προσπαθήσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Ο αντίπαλος, Ολυμπιακός, μετράει το απόλυτο σε αυτές τις 4 αγωνιστικές της Σούπερ Λιγκ, ενώ είναι αήττητος και στις έως τώρα ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις. Όπως καταλαβαίνει κανείς θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, όμως οι κυανέρυθροι μπορούν να διεκδικήσουν ένα καλό αποτέλεσμα.

Ο Γάλλος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Καμαρά και του ανέτοιμου Κότσιτς, ενώ εκτός βρίσκονται και οι Μακρύλος, Μαλέρμπ, Ντε Ταντεό, Άλμπεργκ και Σεράφ.

Αναλυτικά η αποστολή: Μανοΐλοβιτς, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Κούρντι, Κόρμπος, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Κεϊτά, Σιντί Αλί, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Κότνικ, Ντουρμισάι, Πίρις, Μπανανά, Ντομίνγκες, Μανθάτης.

Στο μεταξύ, οι Πάνθηρες γιορτάζουν 35 χρόνια ζωής στο πλευρό του Πανιωνίου και κοινωνικής προσφοράς και στο αποψινό ματς η Θύρα 3 αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές, βγαλμένες από τα παλιότερα ένδοξα χρόνια.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια