Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κρίθηκε στο γκολ...

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε ο νικητής του αγώνα της Super League K17 Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος. Οι Αρκάδες ήταν αυτοί οι οποίοι πήραν το ...

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε ο νικητής του αγώνα της Super League K17 Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος. Οι Αρκάδες ήταν αυτοί οι οποίοι πήραν το τρίποντο με το υπέρ τους 1-0, σε ένα ματς αρκετά δυνατό και από τις δύο πλευρές.

Ο Πανιώνιος είχε την ευκαιρία στο 10′ για να προηγηθεί με την κεφαλιά του Β. Γρηγοριάδη, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί οι οποίοι στο 41′ κατάφεραν να μετουσιώσουν την ευκαιρία τους σε γκολ με σκόρερ τον Ντερβίσι.

Από εκεί και πέρα ο Πανιώνιος έψαξε την ισοφάριση και στο 77′ είχε την καλύτερη στιγμή στο τετ α τετ του Χαϊκάλη, με τον Καραχάλιο να αντιδρά σωστά και να κρατάει το μηδέν στην εστία του.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Κώστας Μπεντεβής): Καραχάλιος, Δούρος, Χριστόπουλος, Γκίκα, Αλέμης, Προύτζος, Ντερβίσι, Ανανιάδης, Αντωνάκης, Μιχόπουλος, Γουσέτης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Ξεπαπαδάκης, Τσιράκης, Αδαμόπουλος, Διονυσόπουλος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Ζαλάβρας): Παχατούρας, Β. Γρηγοριάδης, Σιώζιος, Ζάχι, Π. Γρηγοριάδης, Παπαδόπουλος, Γιαννόπουλος, Κουτσάκης, Νίνο, Κούτρας, Μυραφιόρι, ενώ αγωνίστηκαν και οι Χαϊκάλης, Μητρόπαπας, Σκεντάι, Αρβανίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια