Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τσιλούλης: «Τιμή μου να παίζω στον Πανιώνιο»

Ο Σωτήρης Τσιλούλης μίλησε για το ματς με τον Ολυμπιακό και το ντεμπούτο του ως βασικός στην Σούπερ Λιγκ με τη φανέλα του Πανιωνίου. Αν...

Ο Σωτήρης Τσιλούλης μίλησε για το ματς με τον Ολυμπιακό και το ντεμπούτο του ως βασικός στην Σούπερ Λιγκ με τη φανέλα του Πανιωνίου.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Για το ντεμπούτο του: 
Είναι τιμή να κάνω το ντεμπούτο μου στην Α΄Εθνική με τη φανέλα του Πανιωνίου. Ευχαριστώ που μου δίνεται η δυνατότητα να αγωνιστώ στα σαλόνια της Superleague. Από εκεί και πέρα δουλεύω στην προπόνηση για να βοηθήσω να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας.

Για την παρουσία του κόσμου.
Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο μας. Τους θέλουμε δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι στην έδρα μας. Μας δίνουν ώθηση να τρέξεις, να παλέψεις και να δώσεις ό,τι έχεις για την ομάδα.

Για το τι έλειψε από τον Πανιώνιο.
Για να μην έχουμε κερδίσει το παιχνίδι και να μην έχουμε σκοράρει, κάτι μας έλειψε. Κρατάμε την προσπάθεια και αν συνεχίσουμε έτσι, όλα θα πάνε καλά. Σεβόμαστε όλες τις ομάδες, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν! Με τέτοιες εμφανίσεις, μόνο καλά πράγματα θα έρθουν.

Για τη βαθμολογική κατάσταση της ομάδας.
Ο ένας βαθμός μέχρι στιγμής μας προβληματίζει, αλλά έχουμε βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα και οι άλλες ομάδες δεν έχουν απομακρυνθεί πολύ, παρά το εύκολο πρόγραμμα. Το πρωτάθλημα είναι μπροστά μας, στο τέλος θα κάνουμε απολογισμό.

Για το πως τον βοήθησαν προπονητής και συμπαίκτες.
Ο προπονητής με βοήθησε να προσαρμοστώ στην ομάδα και στο παιχνίδι. Ο αρχηγός μας ο Κόρμπος μου έδωσε συμβουλές, όπως και ο Μασούρας. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του κάθε παίκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια