Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κόρμπος: «Η ομάδα έβγαλε αντίδραση, διαφορετικός Πανιώνιος με τον Απόλλωνα»

Ο Παναγιώτης Κόρμπος έχασε μια από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες του Πανιωνίου στο ματς με τον Ολυμπιακό και μίλησε γι' αυτή, αλλά και γ...

Ο Παναγιώτης Κόρμπος έχασε μια από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες του Πανιωνίου στο ματς με τον Ολυμπιακό και μίλησε γι' αυτή, αλλά και για πολλά ακόμα ενδιαφέροντα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για τη χαμένη ευκαιρία.
"Εκείνη τη στιγμή δεν ήθελα να πέσω παρά την επαφή με τον αμυντικό του Ολυμπιακού, έχασα τη συγκέντρωση μου. Ξέρω τον Γιαννιώτη, ήξερα πως θα πέσει, έπρεπε να σηκώσω την μπάλα. Επειδή είναι φίλος μου, θα πω πως «το έπιασε» ο Ανδρέας και όχι ότι «το έχασα» εγώ!" (γέλια)

Για τον έναν βαθμό μέχρι στιγμής.
"Σίγουρα θα μπορούσαμε να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Είναι σημαντικός ο βαθμός. Όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για 90 λεπτά. Δεν εννοώ πως δεν ήταν συγκεντρωμένοι οι αμυντικοί, άμυνα κάνει όλη η ομάδα. Το σημαντικό είναι πως μετά την ήττα από την ΑΕΚ βγάλαμε αντίδραση. Η ομάδα έδειξε πως μπορεί να κοιτάξει στα μάτια οποιοδήποτε αντίπαλο και το κρατάμε αυτό για τη συνέχεια."

Για την ψυχολογία της ομάδας.
"Ο ποδοσφαιριστής πρέπει να ζει με αυτές τις ήττες και να χτίζει την ψυχολογία μόνος του! Θα έρθουν ήττες, αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Μέσα από τις ήττες φαίνονται οι μεγάλες ομάδες και οι μεγάλοι παίκτες. Έχουμε καλά αποδυτήρια όπως πάντα. Δεν μας προβληματίζει που έχουμε μόνο έναν βαθμό. Παίζαμε με μεγάλες ομάδες, δεν θα πω τις μεγαλύτερες, γιατί κάθε μια έχει τη δική της ιστορία. Δεν θα πούμε πως με τον Απόλλωνα είναι ένα εύκολο παιχνίδι, θα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Θα είναι ένας εντελώς διαφορετικός Πανιώνιος, γιατί θα παίξουμε πιο επιθετικά."

Για τον αν απασχολεί τους ποδοσφαιριστές, ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβαστούν και για τις δράσεις του σαν πρόεδρος του ΠΣΑΠ.
"Ο ποδοσφαιριστής πάνω σε αυτά τα θέματα δεν θα ερωτηθεί. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το μικρότερο θέμα που μας αφορά, αυτό αφορά τους ιδιοκτήτες. Εμείς παλεύουμε για άλλα πράγματα όπως η ασφάλιση. Εγώ παλεύω για τον γιο μου που μπορεί κάποια στιγμή να παίξει ποδόσφαιρο. Όπως και άλλα παιδιά αντίστοιχα. Πρέπει τα μικρότερα παιδιά να βρουν καλύτερες συνθήκες απ’ ό,τι εμείς όταν ξεκινήσαμε. Δεν πρέπει να κόψουν τα όνειρα τους!".

Δεν υπάρχουν σχόλια