Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Διπλό» με... Πάνθηρα Ντουρμισάι ο Ιστορικός!

Με ένα πολύ σημαντικό "διπλό" έφυγε από την Ριζούπολη ο Ιστορικός, που επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης, για την 5η αγων...

Με ένα πολύ σημαντικό "διπλό" έφυγε από την Ριζούπολη ο Ιστορικός, που επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης, για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Πρωταγωνιστής για τον Πανιώνιο ήταν ο Ντουρμισάι, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ και οδήγησε τους κυανέρυθρους στην σπουδαία νίκη.

Αυτό ήταν το πρώτο "τρίποντο" για τον Ιστορικό στο φετινό πρωτάθλημα, με το τελευταίο σφύριγμα του Φωτιάδη να βρίσκει παίκτες και οπαδούς να πανηγυρίζουν.

Περίπου 300 φίλοι του Πανιωνίου έκαναν... Νέα Σμύρνη την έδρα του Απόλλωνα και οδήγησαν την ομάδα του Ανιγκό στην επιτυχία.

To παιχνίδι

Στο πρώτο ημίχρονο ο Απόλλωνας ήταν η ομάδα που είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια
του, με τους κυανέρυθρους να προσπαθούν με τους Σπιριντόνοβιτς, Μασούρα και Τσιλούλη να ψάχνουν διαδρόμους από τα πλάγια.

Οι γηπεδούχοι στο 27' είχαν την καλύτερη τους στιγμή, με τον Κότνικ να διώχνει την κεφαλιά του Γκαρός και εν συνεχεία οι αμυντικοί να διώχνουν.

Στο 36' ο Ιστορικός βγήκε εξαιρετικά στην κόντρα-επίθεση, ο Σπιριντόνοβιτς γύρισε την μπάλα μέσα στην περιοχή, όπου ο Ντουρμισάι με πολύ όμορφο πλασέ στη κίνησε άνοιξε το σκορ.

'Εξι λεπτά αργότερα η ομάδα του Ανιγκό είχε τεράστια ευκαιρία για να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Ο Κόρμπος άλλαξε όμορφα το παιχνιδι για τον Σπιριντόνοβιτς, αυτός πέρασε τον αντίπαλο του, έκανε και το δυνατό σουτ, όμως η μπάλα σταμάτησε το οριζόντιο δοκάρι του Χουάντερσον.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Πανιώνιο. Στο 50' ο Τσιλούλης από τα δεξιά πέρασε τον αντίπαλο του, έκανε και πολύ καλή σέντρα, όπου ο Ντουρμισάι από το ύψος του πρώτου δοκαρίου έκανε την κεφαλιά και “έγραψε” το 0-2.

Στο 53' ο Απόλλων προσπάθησε να “απαντήσει”, με τον Κότνικ όμως να είναι στην σωστή θέση στο φάουλ του Τριάδη και να διώχνει την μπάλα στην δεξιά του γωνία.

Οι κυανέρυθροι με την ψυχολογία στο μέρος τους έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 57' να κάνουν τρία τα τέρματα τους. Ο Χουάντερσον βγήκε μακριά από την εστία του, ο Κόρμπος προσπάθησε να τον κρεμάσει, όμως ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα έδιωξε με τα δάχτυλα.

Στο 65' ξανά ο Ιστορικός είχε νέα καλή στιγμή. Ο Σπιριντόνοβιτς έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με τον Χουάντερσον να διώχνει με δυσκολία.

Η ομάδα του Ανιγκό είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς και στο 74' είχε μία ακόμα τελική ενέργεια, με το σουτ του Μασούρα να περνάει λίγο πάνω από την εστία των γηπεδούχων.

Τρία λεπτά αργότερα ο Πανιώνιος πέτυχε και τρίτο γκολ, όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Αρχικά το σουτ του Μασούρα το έδιωξε ο Χουάντερσον, ο Ντουρμισάι πήρε το “ριμπάουντ”, σκόραρε, όμως το τέρμα δεν μέτρησε.

Στα τελευταία λεπτά του ματς ο Κόρμπος είχε μία πολύ καλή στιγμή, με τον Χουάντερσον να διώχνει το κοντινό του πλασέ.

Το 0-2 ήταν και το τελικό σκορ, με ομάδα και οπαδούς να πανηγυρίζουν τη νίκη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Χουάντερσον, Λούκιτς, Τζανετόπουλος (46' Τριάδης), Βαφέας, Ακόστα (58' Σικαμπάλα), Κοντοές, Γκονζάλες, Ντ’ Ούρσο, Ναδάλες, Τόμας (64' Ελ Χέλβε), Γκάρος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Κούρντι, Ντομίγκες, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Κεϊτά, Κόρμπος, Σπιριντόνοβιτς (82' Οικονομίδης, Μασούρας (90' Σαραμαντάς), Ντουρμισάι, Τσιλούλης (66' Μανθάτης)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια