Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανοιχτή προπόνηση στο «Ανδρέας Βαρίκας»

Μαζί με τους νεαρούς παίκτες της ακαδημίας του Πανιωνίου θα προπονηθούν οι παίκτες της ανδρικής ομάδας, την προσεχή Πέμπτη (27/09, 17.30)...

Μαζί με τους νεαρούς παίκτες της ακαδημίας του Πανιωνίου θα προπονηθούν οι παίκτες της ανδρικής ομάδας, την προσεχή Πέμπτη (27/09, 17.30) στο «Ανδρέας Βαρίκας».

Η προπόνηση του συγκροτήματος του Κρις Χουγκάζ, μάλιστα, θα είναι ανοιχτή για όποιον επιθυμεί να την παρακολουθήσει, όπως ενημερώνει με σχετική ανακοίνωσή της η «κυανέρυθρη» ΚΑΕ:

«Κοντά στους αθλητές της Ακαδημίας Μπάσκετ του Πανιωνίου θα βρεθεί η ανδρική ομάδα που θα πραγματοποιήσει “ανοιχτή” προπόνηση στο κλειστό γήπεδο “Ανδρέας Βαρίκας”, την Πέμπτη (27/09) στις 17.30, συνεχίζοντας τη συνεργασία τους.

Η προπόνηση της ανδρικής ομάδας, στην έδρα της Ακαδημίας Μπάσκετ, έχει και συμβολική σημασία, καθώς ο Βασίλης Τόλιας, ο Ιάσωνας Δημητρακόπουλος και ο Aνδρέας Ρουμελιώτης που αναδείχτηκαν από τις υποδομές μπάσκετ του συλλόγου θα αγωνιστούν στο προσεχές πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας, δείχνοντας την ίδια, αγωνιστική διαδρομή που μπορούν να ακολουθήσουν και άλλοι ταλαντούχοι αθλητές από τις ομάδες Παίδων και Εφήβων. Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, οι παίκτες της ανδρικής ομάδας θα είναι στη διάθεση των αθλητών της Ακαδημίας για να φωτογραφηθούν μαζί τους. Υπενθυμίζεται ότι με πρόσφατη απόφαση της ΚΑΕ Πανιώνιος και της Ακαδημίας Μπάσκετ θα ισχύσει ελεύθερη είσοδος για όλους τους αθλητές των υποδομών».

Δεν υπάρχουν σχόλια