Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μαρτίνς: «Ο Πανιώνιος έδειξε την ποιότητα του»

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, στην συνέντευξη Τύπου της Νέας Σμύρνης, μετά το παιχνίδι της ομάδας του με...

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, στην συνέντευξη Τύπου της Νέας Σμύρνης, μετά το παιχνίδι της ομάδας του με τον Πανιώνιο.

Για το αν ήταν η πιο δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού έως τώρα: "Είδαμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Αρέσουν τέτοια ματς στον κόσμο. Στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα μπήκαμε καλά. Στη συνέχεια ο Πανιώνιος έδειξε την ποιότητα του. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Πανιώνιο να δείχνει ξανά την ποιότητα του και μας απείλησε. Στα τελευταία 20 λεπτά ήμασταν όπως στην αρχή. Το πιο σημαντικό ήταν που κερδίσαμε, αυτό έχει σημασία".

Για την όχι και τόσο καλή εικόνα της ομάδας του: "Με την Μπέτις ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Με τον Πανιώνιο το πρόβλημα ήταν ότι ο αντίπαλος μας δημιούργησε πολλές δυσκολίες. Δεν νομίζω ότι υπήρχε έλλειψη φρεσκάδας".

Για το ότι ο Ολυμπιακός αντεπεξήλθε καλύτερα όταν μπήκε και δεύτερος επιθετικός: "Είναι πράγματα που έχουν δουλευτεί. Είδαμε πως στο κέντρο έπρεπε να δυσκολέψουμε τον αντίπαλο. Ανάλογα το παιχνίδι κάνουμε τις κινήσεις μας. Έχουμε δουλέψει πράγματα".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια