Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: 35 χρόνια σε μια βραδιά. Την Δευτέρα

Οι Πάνθηρες για τα 35 χρόνια ζωής του συνδέσμου, τον εορτάσμο της Παρασκευής (21/9) και το ραντεβού στην Θύρα 3 τη Δευτέρα (24/9). Αναλυ...

Οι Πάνθηρες για τα 35 χρόνια ζωής του συνδέσμου, τον εορτάσμο της Παρασκευής (21/9) και το ραντεβού στην Θύρα 3 τη Δευτέρα (24/9).

Αναλυτικά:

Την Παρασκευή το βράδυ, περπατώντας στους χώρους μέσα και γύρω από τον Σύνδεσμο, συναντούσες τις δεκαετίες του ‘80, του ‘90, του ‘00.

Όλες αυτές τις γνώριμες φιγούρες που πέρασαν κάποια στιγμή από το κάγκελο, την κερκίδα, τα ξημερώματα έξω από τον τυροπιτά περιμένωντας το πούλμαν για κάποιο μακρινό ταξίδι.

Εκείνα τα συνήθη πρόσωπα που κάποτε στεναχωριόμασταν, χαιρόμασταν και μοιραζόμασταν το ίδιο πάθος για μια από τις καλύτερες επιλογές της ζωής μας.

Γιατί αν και κάναμε παιδιά, γίνανε γκρίζα τα μαλλιά και στην ζωή αλλάξανε πολλά, αυτή η τρέλα, αυτή η ανατριχίλα, να βρίσκεσαι ανάμεσα στους συντρόφους σου, φωνάζοντας όσο πιο δυνατά μπορείς για τον Πανιώνιο, δεν ξεχνιέται ποτέ.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να το ζήσουμε άλλη μια φορά, όπως παλιά.

35 χρόνια σε μια βραδιά. Την Δευτέρα.

Οι Πάνθηρες που τα τελευταία χρόνια βλέπουν τους αγώνες από την 2, την 4 ή την 5/6, θα βρίσκονται και πάλι στην Θύρα 3.

Οι Πάνθηρες που έχουν να έρθουν ένα, τρία, πέντε χρόνια στο γήπεδο, θα είναι και αυτοί στις θέσεις τους.

Και μόλις σμίξουμε όλοι μαζί ξανά, θα έχουμε επιστρέψει στις εποχές τις αξέχαστες. Θα είναι δύο ώρες, ένα ταξίδι μέσα στον χρόνο.

Γιατί θα βρίσκεσαι αδερφέ εκεί που μεγάλωσες, που η αθωώτητα σου θα παραμείνει για πάντα ατόφια. Εκεί που ανά πάσα στιγμή μπορείς να επιστρέφεις και θα γίνονται όλα όπως τότε.

Μόλις δεις το κυανέρυθρο στο χορτάρι και συ θα βρίσκεσαι πίσω και πάνω από το κόρνερ θα ξέρεις πως ήρθες στα σωστά.

Θα ξεκινήσουμε το πρώτο σύνθημα και το ταξίδι θα έχει μόλις ξεκινήσει.

Μέχρι να βρούμε τον ουρανό, φίλε.

ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ!

Τα λέμε Δευτέρα 19:30, οικογένεια!

ΣΜΥΡΝΗ ΓΕΡΑ ΡΕ!

Panthers Club

Υ.Γ. Κυριακή 16:00, ο Σύνδεσμος θα ανοίξει για να δούμε με τα αδέρφια μας από την Ιταλία, που μας έχουν επισκεφτεί αυτές τις μέρες, τον αγώνα της αγαπημένης μας Τζένοα.

Δεν υπάρχουν σχόλια