Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το μυαλό στον ΠΑΟΚ

Η ισοπαλία της πρεμιέρας κόντρα στον ΟΦΗ ανήκει στο παρελθόν και πλέον στον Πανιώνιο στρέφουν την συγκέντρωση τους στο εντός έδρας παιχνί...

Η ισοπαλία της πρεμιέρας κόντρα στον ΟΦΗ ανήκει στο παρελθόν και πλέον στον Πανιώνιο στρέφουν την συγκέντρωση τους στο εντός έδρας παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ισχυρό φέτος ΠΑΟΚ.

Οι κυανέρυθροι ναι μεν δεν ξεκίνησαν νικηφόρα το πρωτάθλημα, ωστόσο θεωρούν πως με την πάροδο του χρόνου η ομάδα θα παρουσιάσει καλύτερη αγωνιστική εικόνα, θα αποκτήσει μεγαλύτερη χημεία -μιας και πρόκειται για ένα εντελώς νέο ρόστερ- και οι παίκτες θα προσαρμοστούν ακόμα καλύτερα στα "θέλω" του προπονητή τους.

Ο Ιστορικός έχει μπροστά του ένα δύσκολο πρόγραμμα, καθώς θα αγωνιστεί με τις τρεις πιο ισχυρές ομάδες του πρωταθλήματος (εντός ΠΑΟΚ, εκτός ΑΕΚ, εντός ΟΣΦΠ), ωστόσο μόνο τα... όπλα δεν θα παραδώσει. Θα παίξει την μπάλα του και θα κυνηγήσει τις πιθανότητες που έχει για θετικό αποτέλεσμα, αρχής γενομένης από την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης στη Νέα Σμύρνη.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια