Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Δόθηκαν τα στοιχεία της ΚΑΕ που ζητήθηκαν, το μέλλον είναι... μαύρο!» (sound)

Με τηλεφωνική παρέμβαση στον αέρα του Panionianea Radio ο υπεύθυνος επικοινωνία της κυανέρυθρης ΚΑΕ, Γιώργος Βαλαβάνης , μίλησε για τις ...

Με τηλεφωνική παρέμβαση στον αέρα του Panionianea Radio ο υπεύθυνος επικοινωνία της κυανέρυθρης ΚΑΕ, Γιώργος Βαλαβάνης, μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις και το τι μέλλει γενέσθαι στον μπασκετικό Πανιώνιο.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Καρμίρη και ραδιοφωνική συχνότητα του panionianea.gr:

"Εγώ εκπροσωπώντας την ΚΑΕ Πανιώνιος και παρακολουθώντας της επαφές που είχαν γίνει, εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον από τον κ. Ράικο, τον κ. Κραββαρίτης και τον κ. Σμαράγκο αρχικά. Αυτά έγιναν στις αρχές Αυγούστου. Στις 13/08 ζητήθηκαν 27 στοιχεία οικονομικού και νομικού περιεχομένου από τον κ. Ράικο, μέχρι τις 20/08 δόθηκαν τα 21 στοιχεία και ζήτησε ακόμα 6. Στις 20/08 έγινε το πρώτο ραντεβού ανάμεσα στους υποψήφιους επενδυτές και τον κ. Αλευρογιάννη στα γραφεία της εταιρίας των κ.κ. Ράικου, Κραββαρίτη. Εκεί παραδόθηκαν και τα υπόλοιπα στοιχεία που είχαν ζητηθεί. Επίσης κωδικοί για taxis, ΙΚΑ, ΓΕΜΗ. Τα τονίζω αυτά γιατί είναι κωδικοί μιας εταιρίας 10 μηνών. Αυτά τα στοιχεία τα έδωσε ο κ. Αλευρογιάννης, γιατί το ζητούμενο ήταν να προχωρήσει σωστά η διαδικασία. Ξεκίνησε να γίνεται ο οικονομικός έλεγχος, ο οποίος πληρώθηκε από λογιστές από πλευράς Αλευρογιάννη. Παρότι είναι φοροτεχνικού περιεχομένου η εταιρία της κ. Ράικου, χρειαζόταν 15 μέρες να γίνει ο έλεγχος σε μία εταιρία 10 μηνών! Την επόμενη ημέρα, 21 Αυγούστου, έγινε νέα συνάντηση με τα ίδια πρόσωπα και τους δικηγόρους των δύο πλευρών και του Θανάση Σκουρτόπουλου. Εκεί συζητήθηκε όλος ο αγωνιστικός σχεδιασμός, με τους 5 ξένους και τους Έλληνες που υπάρχουν. Επίσης συζητήθηκε τι άλλο χρειάζεται στην ομάδα. Συμφωνήθηκε επίσης να προχωρήσουν σε προσύμφωνο οι δύο πλευρές, όπου η πλευρά Αλευρογιάννη θα αναλάμβανε οτιδήποτε οφειλόταν στον ίδιο για την σεζόν 2017/18 και θα έκανε δωρεάν μεταβίβαση των μετοχών, αυτά την Τρίτη 21/08. Περίμενε επίσης ένα ακόμα ραντεβού του Σκουρτόπουλου με τους νέους επενδυτές, το οποίο έγινε τελικά την Πέμπτη 24/08. Σε αυτό το ραντεβού εκτός των κ. Κραββαρίτη και Ράικου, ήταν παρόντες οι κ.κ. Χανιωτάκης και Χρυσοχόου. Συζητήθηκε ξανά ο αγωνιστικός σχεδιασμός, εγώ δεν μπορώ να πω εκπροσωπώντας τον κ. Σκουρτόπουλο τι ειπώθηκε. Αυτό που ξέρω σίγουρα από τον κ. Σκουρτόπουλο είναι ότι δεν πήρε ουσιαστικές εγγυήσεις ή δεσμεύσεις ότι η ομάδα θα μπει στο παρκέ και να ξεκινήσει την προετοιμασία. Ήδη ο Πανιώνιος κινδυνεύει να μείνει πιο πίσω και από πέρυσι! Αυτή τη στιγμή είναι στον αέρα η ομάδα και είναι αβέβαιη η ημερομηνία πότε θα ξεκινήσει. Υπήρχε λοιπόν το ερώτημα να  έρθουν οι κλεισμένοι ξένοι, δεν υπήρξε καμία δέσμευση γι' αυτό το πράγμα. Μετά υπήρξε η απόσυρση ενδιαφέροντος των ανθρώπων αυτών".

-Μήπως υπήρξαν και κάποια άλλα στοιχεία που δεν τους δόθηκαν;

"Δεν μπορώ να το γνωρίζω αυτό. Η πλευρά Αλευρογιάννη λέει ότι μάλιστα δόθηκαν και παραπάνω στοιχεία από όσα έπρεπε να δοθούν. Επαναλαμβάνω ότι μιλάμε για εταιρία 10 μηνών, δηλαδή σε μία εταιρία 10 μηνών αν θες να την βουλιάξεις είναι κατόρθωμα. Παρ' όλα αυτά υπάρχει το προσύμφωνο και υπάρχει η εγγυητική". Αν το θέμα των στοιχείων ήταν το απροσππέλαστο εμπόδιο, αυτό μπορεί να το κρίνει ο καθένας..."

-Το μέλλον ποιο είναι αυτή τη στιγμή;

"Το μέλλον είναι μαύρο! Ο σύλλογος περνάει δύσκολες ώρες, να δούμε τι θα γίνει. Υπάρχουν τρεις επιλογές, οι δύο είναι ακραίες. Η μία είναι με απόφαση της γενικής συνέλευσης να κλείσει η διοίκηση Αλευρογιάννη το ΑΦΜ. Αυτό σημαίνει ότι ο Πανιώνιοις αυτομάτως πηγαίνει στην ΕΣΚΑΝΑ. Νομίζω ότι δεν θέλει να το κάνει κανείς. Η δεύτερη λύση είναι να δοθούν οι μετοχές οπουδήποτε, να πάνε σε Ταϊλανδούς όπως βλέπουμε και στον ΠΑΟ πχ. Ο Αλευρογιάννης μπορεί να πει εγώ θα φύγω και να μην έχει κανέναν ιδιοκτήτη η ΚΑΕ, κάποιο φάντασμα. Η τρίτη είναι πιο βιώσιμη και το βλέπει οι οικογένεια απ' όσο ξέρω. Υπάρχει ένα συναίσθημα του Αλευρογιάννη να μην πετάξουν στον γκρεμό ο Πανιώνιος. Η τρίτη λύση , λοιπόν, είναι να τρέξει η ομάδα πολύ συντηρητικά. Δηλαδή, με κάποιες ακόμα χορηγίες και να μην χρειαστεί οι ίδιοι να βάλουν άλλα χρήματα. Θα είναι οι μετοχές δικές του, αλλά μπορεί αν βρεθεί μία ομάδα 5 ατόμων να τις μεταβιβάσει τις μετοχές. Δεν θέλουν να είναι στον Πανιώνιο, αλλά δεν θέλουν να δουν την ομάδα να διαλύεται".

 -Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από άλλον;

"Υπάρχει ένα ενδιαφέρον. Δεν μπορώ να πω όνομα. Μπορεί να υπάρξει και ένα ραντεβού με το συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο είχε εμφανιστεί και πέρυσι στον ΓΣΛ Φάρο, ως μεσάζοντας".

-Δηλαδή ο συγκεκριμένος άνθρωπος που μας λες θέλει να πάρει την ΚΑΕ;

"Όχι. Η συζήτηση που γινόταν και είχε φτάσει κοντά στο να τελειώσει για να αποκτήσουν την ΚΑΕ, ήταν με την πλευρά Ράικου, Κραββαρίτη."

-Θέλει να αναλάβει τα ηνία; Θέλει να μπει μπροστά;

"Έχει μιλήσει για εξαγοράς επίσης. Είναι κάτι πολύ φρέσκο. Θα προγραμματιστεί ραντεβού για να γίνει μία συνάντηση".

-Με τα τωρινά δεδομένα, που βρισκόμαστε αγωνιστικά;

"Αν κατέβει κι άλλο ο προγραμματισμός το θέμα είναι αν θα συνεχίσει ο Σκουρτόπουλος, ο οποίος έχει δώσει προθεσμία, καθώς απογοητεύτηκε με τις εξελίξεις με την αποχώρηση των υποψηφίων επενδυτών. Έχει δώσει τελευταία προθεσμία δύο ημερών."

-Άρα περιμένουμε εξελίξεις τις επόμενες ημέρες...

"Εν αναμονή εξελίξεων για το τι θα γίνει..."

*Να σημειώσουμε ότι έγινε προσπάθεια να βγει στον αέρα του Panionianea Radio και ο κ. Ράικος, όμως ευγενικά αρνήθηκε, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: "... θα απαντήσω με στοιχεία όταν πρέπει".

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Βαλαβάνης (από το 29:40).


Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια