Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ψηλά στην κυανέρυθρη... λίστα!

Σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση δύο παικτών βρίσκεται ο μπασκετικός Πανιώνιος. Πιο συγκεκριμένα, τα ονόματα των Δημήτρη Μωραΐτ...

Σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση δύο παικτών βρίσκεται ο μπασκετικός Πανιώνιος.

Πιο συγκεκριμένα, τα ονόματα των Δημήτρη Μωραΐτη και Ντάβιον Μπέρι βρίσκονται ψηλά στην σχετική "λίστα" των κυανέρυθρων.

Ο πρώτος είναι γνωστός στον Πανιώνιο, προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου, θεωρείται πολύ μεγάλο ταλέντο και ανήκει στην ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν κάνει συζητήσεις με την διοίκηση των "κιτρινόμαυρων", με στόχο να αποκτηθεί ο 19χρονος γκαρντ με την μορφή δανεισμού. Μάλιστα, φαίνεται πως οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, χωρίς όμως να θεωρείται ακόμα κάτι "τελειωμένο".

Όσον αφορά τον Μπέρι, πρόκειται για 26χρονο γκαρντ, που στο παρελθόν αγωνίστηκε στον Κολοσσού Ρόδου. Την περσινή σεζόν βρέθηκε στους Raptors 905, θυγατρική ομάδα των Τορόντο Ράπτορς, αγωνιζόμενος στην G-League. Με την ομάδα του Καναδά μέτρησε 11,8 πόντους, 2,3 ριμπάουντ, 2,4 ασίστ και 43,7% στα σουτ εντός πεδιάς κατά μέσο όρο σε 46 παιχνίδια. Είναι απόφοιτος του Weber State με το οποίο μέτρησε 19,2 πόντους, 4,2 ριμπάουντ, 3,9 ασίστ και 46,4% στα σουτ εντός πεδιάς σε 31 παιχνίδια.

Ο Αμερικανός, ο οποίος έχει μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα και αν αποκτηθεί θα ενισχύσει σημαντική την περιφερειακή γραμμή της ομάδας, αρέσει ιδιαίτερα στον Θανάση Σκουρτόπουλο και μένει να φανεί αν θα προχωρήσει τελικά η περίπτωση του. Πάντως και στην δική του περίπτωση, όπως και στου Μωραϊτη, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι "τελειωμένο"!

-Με... φόντο το μέλλον!
-Στα κυανέρυθρα ο Καμαριανός!

Δεν υπάρχουν σχόλια