Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η διαφορετικότητα του να είσαι Πανιώνιος και Πάνθηρας! (photo)

Ο οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου έχουν δείξει πολλές φορές στο παρελθόν το κοινωνικό και το ανθρώπινο τους πρόσωπο, κάτι που έκαναν...

Ο οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου έχουν δείξει πολλές φορές στο παρελθόν το κοινωνικό και το ανθρώπινο τους πρόσωπο, κάτι που έκαναν για μία ακόμα φορά!

Οι Πάνθηρες, λοιπόν, θέλοντας να εκφράσουν για μία ακόμα φορά την στήριξη και την αλληλεγγύη τους προς τον λαό της Γένοβας, μετά την τραγωδία της 14ης Αυγούστου, βρέθηκαν έξω από την ιταλική πρεσβεία στην Αθήνα με ένα πανό που έγραφε: «Γένοβα μην τα παρατάς».

Θυμίζουμε ότι οργανωμένοι οπαδοί του Ιστορικού, οι οποίοι είναι αδερφοποιημένοι με εκείνους της Τζένοα, το εν λόγω πανό το είχαν αναρτήσει και στο πρόσφατο φιλικό του Πανιωνίου με την Παναχαϊκή.

Στην Ελλάδα, όμως, που δυστυχώς τίποτα δεν δουλεύει σωστά, κάποιοι... μπέρδεψαν τις προθέσεις τους, με αποτέλεσμα να γίνουν κάποιες προσαγωγές, με τους Πάνθηρες να ζητούν -όπως είναι λογικό- την άμεση απελευθέρωση των "αδερφών" τους!

Φοβερά πράγματα που μπορούν να συμβούν μόνο στην Ελλάδα. Να πηγαίνει κόσμος να δείξει την συμπαράσταση του προς τους Ιταλού για την τραγωδία που τους βρήκε και η αστυνομία να τους συλαμβάνει πιστεύοντας πως πρόκειται για αναρχικούς που προσέγγισαν την ιταλική πρεσβεία!

Μάλιστα το θέμα έγινε ακόμα πιο τραγελαφικό, όταν ΜΜΕ και ιστοσελίδες μετέφεραν ως «είδηση» (χωρίς να το έχουν διασταυρώσει βέβαια) ότι «συνελήφθησαν αναρχικοί οι οποίοι έκαναν ντου και ανάρτησαν πανό κατά της μεταναστευτικής πολιτικής της Ιταλίας» ή ότι «ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για την κατάρρευση της γέφυρας στη Γένοβα». Κάτι φυσικά που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα και κάτι που εκθέτει πολλά ΜΜΕ, τα οποία υιοθέτησαν και αναπαρήγαγαν μία «είδηση» που δεν ισχύει!!!

Οι Πάνθηρες εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση. Αναλυτικά: 

"Μέλη του Συνδέσμου μας βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα έξω από την Ιταλική πρεσβεία στην Αθήνα, θέλοντας να εκδηλώσουν την αλληλεγγύη τους στον λαό της Γένοβας μετά το τρομερό δυστύχημα της 14ης Αυγούστου.

Σήκωσαν μάλιστα ένα πανό που έγραφε “Genova Non Mollare”, που σημαίνει “Γένοβα μην τα παρατάς”, το οποίο βρισκόταν στην κερκίδα μας και κατά το τελευταίο φιλικό της ομάδας μας (18.8.2018) στη Νέα Σμύρνη.

Είναι άλλωστε γνωστό πως ο Σύνδεσμός μας είναι αδερφοποιημένος με Συνδέσμους οπαδών της Τζένοα και για τον λόγο αυτό η ευαισθητοποίησή μας στο θέμα αυτό είναι ακόμα μεγαλύτερη του φυσιολογικού.

Προς έκπληξή μας διαβάσαμε στα κίτρινα site του διαδικτύου να συνδέεται ο Συνδεσμός μας με κοινωνικές ομάδες άλλες και σκοπούς που ουδεμία σχέση έχουν με την αλήθεια.

Δυστυχώς, σε μια χώρα σαν την δική μας οι όμορφες κινήσεις σαν αυτή μπορούν να γυρίσουν μπούμερανγκ στους ανθρώπους που τις πραγματοποιούν και με την διαστρέβλωση της αναποδογραφίας που επικρατεί, να βρεθείς στα κρατητήρια.

Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των επτά, ΤΩΡΑ!"



Δεν υπάρχουν σχόλια