Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κούρντι στα panionianea.gr: «Ο Πανιώνιος είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα»

Μετά από τέσσερα χρόνια ο Αμίρης Κούρντι έγινε ξανά παίκτης του Πανιωνίου και όπως δήλωσε ο ίδιος αποκλειστικά στα panionianea.gr  η απόφ...

Μετά από τέσσερα χρόνια ο Αμίρης Κούρντι έγινε ξανά παίκτης του Πανιωνίου και όπως δήλωσε ο ίδιος αποκλειστικά στα panionianea.gr η απόφαση του να γυρίσει στη Νέα Σμύρνη ήταν εύκολη!

Ο 27χρονος δεξιός μπακ, μετά από μία τετραετία στην Αλ Αχλί, φόρεσε ξανά τα κυανέρυθρα και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στα panionianea.gr ως παίκτης του Ιστορικού.

Μίλησε τόσο για την βελτιωμένη εικόνα που έδειξε η ομάδα στο φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, όσο και για το νέο σύστημα που είδαμε από τον Ζοσέ Ανγικό με τα τρία στόπερ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ομοιογένεια που "χτίζουν" σιγά-σιγά οι κυανέρυθροι, αλλά και στην δική του επιστροφή στον Ιστορικού.

Αναλυτικά όσα είπε...

Για την βελτίωση που έδειξε η ομάδα στο φιλικό με τον Απόλλωνα: "Σίγουρα ήμασταν πιο βελτιωμένοι. Δοκιμάσαμε και νέο σύστημα σήμερα. Εντάξει θέλουμε πολύ δουλειά ακόμα, είναι αρχή. Ελπίζουμε όλα αυτά που δοκιμάζουμε στην προετοιμασία και τα φιλικά να μας βγουν και στα επίσημα παιχνίδια και να έχουμε μία καλή χρονιά".

Για το νέο σύστημα που είδαμε με τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς: "Η αλήθεια είναι ότι τώρα πρόσφατα αρχίσαμε να το δουλεύουμε. Απέδωσε, δείξαμε καλά στοιχεία. Δουλεύουμε και σε άλλα συστήματα, ώστε να έχουμε επιλογές και να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη των υποχρεώσεων μας".

Για την ομοιογένεια στην ομάδα, με δεδομένο τα πολλά νέα πρόσωπα: "Είμαστε νέα ομάδα, με νέα παιδιά. Σίγουρα όταν φεύγουν πολλοί παίκτες και έρχονται καινούργιοι χρειάζεται χρόνος για να δέσει η ομάδα. Ευτυχώς είναι καλά παιδιά όλοι, είμαστε μια χαρά μεταξύ μας, σαν οικογένεια όπως πάντα στον Πανιώνιο και ελπίζω αυτό να βγει και στο γήπεδο".

Για την επιλογή του να επιστρέψει στον Πανιώνιο: "Ο Πανιώνιος είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα, εδώ ξεκίνησα το ποδόσφαιρο και η απόφαση μου να έρθω στην ομάδα ήταν εύκολη. Σίγουρα η πρώτη μου επιλογή από την στιγμή που αποφάσισα να γυρίσω στην Ελλάδα ήταν ο Πανιώνιος. Πάντα ο Πανιώνιος ήταν και θα είναι η πρώτη μου επιλογή, είτε ξαναφύγω εκτός Ελλάδας, είτε μείνω εδώ".

Για το αν έκλεισε γρήγορα η μεταγραφή του: "Ναι, κατευθείαν συμφωνήσαμε με την ομάδα".

Για τη νέα σεζόν: "Όπως είπα και πριν είμαστε νέα ομάδα, σίγουρα θέλουμε χρόνο για να δέσουμε ακόμα περισσότερο, την υγεία μας να έχουμε και όλα θα πάνε καλά. Δεν θέλω να δώσω υποσχέσεις για στόχους, αυτά στο γήπεδο".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια