Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σαρικόπουλος στα panionianea.gr: «Παραμένω απλήρωτος, ο Πανιώνιος αξίζει των σεβασμό όλων»

Συνέντευξη του Ζήση Σαρικόπουλου στα panionianea.gr . Ο Ζήσης Σρικόπουλος αποτέλεσε έναν από τους "βράχους" του Πανιωνίου τη...

Συνέντευξη του Ζήση Σαρικόπουλου στα panionianea.gr.

Ο Ζήσης Σρικόπουλος αποτέλεσε έναν από τους "βράχους" του Πανιωνίου την περασμένη σεζόν και με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις βοήθησε τα μέγιστα για να καταφέρει η ομάδα να πετύχει τον... άθλο της παραμονής!

Η νέα αγωνιστική περίοδος δεν θα βρει τον 28χρονο σέντερ στη Νέα Σμύρνη, καθώς -όπως μας αποκαλύπτει και ο ίδιος- απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η "μετακόμιση" του στην Λευκορωσία και την Τσμόκι Μινσκ.

Ο «Big Z» παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr και απάντησε στα ερωτήματα που του θέσαμε, τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Πανιώνιο.

Αναφέρθηκε στο αν υπήρχε επαφή με τους κυανέρυθρους για να ανανεώσει την συνεργασία του, ενώ ξεκαθάρισε πως παραμένει απλήρωτος από την ΚΑΕ και ακόμα περιμένει να εξοφληθεί.

Επίσης, τόνισε πως ο "Πανιώνιος έχει ξανά δύσκολο δρόμο μπροστά του" και απάντησε στην ερώτηση για το αν πιστεύει πως στο μέλλον θα τον ξαναδούμε με τα χρώματα του Ιστορικού!

Αναλυτικά ο Σαρικόπουλος μίλησε στα panionianea.gr:

-Για την σεζόν που πέρασε με τον Πανιώνιο: 

"Νομίζω πως για τη χρονιά που μας πέρασε τα έχουμε πει όλα. Θεωρώ θα γίνω γραφικός αν αναλωθώ περαιτέρω σε ότι έγινε. Ο στόχος επετεύχθη, κόντρα σε πολλά ακόμα και στις πιθανότητες, και αυτό είναι το πιο σημαντικό αλλά και αυτό που κρατάω εγώ και μόνο. Προς το δεύτερο μισό της σεζόν παίξαμε ωραίο μπάσκετ, πήραμε αποτελέσματα και είχαμε ανοδική πορεία αλλά το πιο σημαντικό δώσαμε χαρά στον κόσμο της ομάδας που το είχε ανάγκη. Αυτά εγώ κρατάω. Τα υπόλοιπα όλα είναι το λεγόμενο «να χαμε να λέγαμε»".

-Για το αν υπήρχε επαφή με την διοίκηση για να παραμείνει στην ομάδα:

"Επαφή υπήρχε και διάθεση από την ΚΑΕ, προτού ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, για εκ νέου συνεργασία. Εμένα τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν με ενδιέφερε αυτό, είχα απορρίψει σοβαρότερες προτάσεις του εξωτερικού προκειμένου να μείνω και να πετύχουμε το στόχο μας. Το μετά δεν με απασχολούσε τότε, μόνο το τώρα. Επαφή υπήρχε ξανά και ενδιαφέρον μέσα στο καλοκαίρι αλλά υπήρχαν δυο βασικές προτεραιότητες για μένα. Πρώτον, είχα ξεκαθαρίσει πως για να γίνει οποιαδήποτε συζήτηση ανανέωσης ήθελα να έχω εξοφληθεί και δεύτερον με ενδιέφερε και η προοπτική του εξωτερικού".

-Για το αν έχει εξοφληθεί οικονομικά:

"Δυστυχώς παρά τα όσα έχουν ειπωθεί ή γραφτεί παραμένω απλήρωτος και δεν έχει γίνει κάποια κουβέντα ουσιαστική εκ νέου προκειμένου να εξοφληθώ".

-Για το πως βλέπει την επόμενη μέρα του Πανιωνίου:

"Ο Πανιώνιος έχει ξανά δύσκολο δρόμο μπροστά του. Ήθελα να πιστεύω πως μετά την περσινή χρονιά τα πράγματα θα έμπαιναν σε μια σωστή βάση. Θα υπήρχε φέτος με τον Α ή Β τρόπο τουλάχιστον μια Χ σταθερότητα. Δυστυχώς η ομάδα καλείται και πάλι να ξεκινήσει από το μηδέν. Θέλω να ευχηθώ στην ομάδα και τον κόσμο της τα καλύτερα, πραγματικά ο Πανιώνιος αξίζει να βρίσκεται ψηλά και να τον σέβονται όλοι, ξεκινώντας από τους άμεσα εμπλεκόμενους. Οι φίλαθλοι ξέρουν από δυσκολίες και όπως έχουν ανταποκριθεί κατ’ επανάληψη καλούνται να στηρίξουν την ομάδα και πάλι. Οι δυσκολίες είναι που συσπείρωσαν τον κόσμο πέρυσι και μας βοήθησε και αυτές είναι άλλωστε που έχουν κάνει την ομάδα πιο δυνατή".

-Για το αν πιστεύει πως θα αγωνιστεί ξανά στην ομάδα: 

"Μπορώ να πω πως μετά από 3 χρόνια συνολικής παρουσίας και ειδικά μετά την περσινή χρονιά των δυσκολιών την ομάδα την πονάω. Έχω περάσει απ όλες τις εκφάνσεις των συναισθημάτων -από 3η θέση ως παραμονή στα τελευταία δευτερόλεπτα- επομένως κατέχει μια ξεχωριστή θέση μέσα μου. Φεύγοντας λέω εις το επανιδείν, πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα ξανασμίξουν οι δρόμοι μας. Θα δούμε υπό ποιες συνθήκες ή πόστο θα γίνει αυτό".

-Για την συνέχεια της καριέρα του: 

"Βρίσκομαι πολύ κοντά στο να συνεχίσω την καριέρα μου στη Λευκορωσία και την Τσμόκι Μινσκ. Απομένουν ορισμένες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί αυτό και είμαι ενθουσιασμένος. Αποτελεί τεράστιο κίνητρο για μένα το να αγωνιστώ στο δυνατότερο πρωτάθλημα της Ευρώπης, τη VTB. Η ομάδα παίζει και στην Ευρώπη κάτι που αποτελούσε προτεραιότητα μου επομένως είμαι ευχαριστημένος".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια