Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κανένα θέμα Φάνη στον Πανιώνιο!

Κανένα θέμα Φάνη Χριστοδούλου στον Πανιώνιο! Σύμφωνα με το τελευταίο ρεπορτάζ του panionianea.gr , οι κυανέρυθροι δεν έχουν κάνει καμία...

Κανένα θέμα Φάνη Χριστοδούλου στον Πανιώνιο!

Σύμφωνα με το τελευταίο ρεπορτάζ του panionianea.gr, οι κυανέρυθροι δεν έχουν κάνει καμία πρόταση στον Φάνη, για να τον επαναφέρουν στον σύλλογο.

Η συγκεκριμένη είδηση, που όπως είπαμε τελικά δεν ισχύει, είχε βγει στον "αέρα" από διάφορα σάιτ, με την ΚΑΕ Πανιώνιος να μην προχωράει ούτε στην διάψευση της, αλλά ούτε στην επιβεβαίωση της. Έτσι, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις το εν λόγω θέμα "ανακυκλώθηκε", με τα panionianea.gr να τονίζουν από την πρώτη στιγμή πως αυτό το σενάριο ήταν ιδιαίτερα δύσκολο να πραγματοποιηθεί!

Μάλιστα -σύμφωνα με πληροφορίες μας- και ο ίδιος ο Φάνης απορούσε για το πως βγήκε ένα τέτοιο θέμα στο προσκήνιο, αφού κανείς από τον Πανιώνιο δεν τον "ενόχλησε"!

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τα panionianea.gr, την πρόθεση να δηλώσουν την παραίτηση τους από το ΔΣ της ΚΑΕ έχουν εκφράσει οι Γιώργος Δαμανάκης, Παναγιώτης Τιγκιράκης και Σταύρος Αλευρογιάννης -του Παναγιώτη- (ξάδερφος του γιατρού).

Όσον αφορά την Γενική Συνέλευση Μετόχων της ΚΑΕ, προορίζεται να γίνει την 1η Σεπτρμβρίου.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια