Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γεμίζουμε το Ναό, παίζει ο Ιστορικός!

Ξεκινάει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, ο Ιστορικός υποδέχεται τον ΟΦΗ (26/08, 19:15) και η Νέα Σμύρνη πρέπει να ... γεμίσει! Να μπει ...

Ξεκινάει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, ο Ιστορικός υποδέχεται τον ΟΦΗ (26/08, 19:15) και η Νέα Σμύρνη πρέπει να ... γεμίσει!

Να μπει με το... δεξί στο νέο πρωτάθλημα θέλει ο Πανιώνιος, στην εντός έδρας αναμέτρηση της πρεμιέρας κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο Ζοσέ Ανιγκό δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Οικονομίδη, όμως αντίθετα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Ντε Ταντέο παρά τον πρόσφατο τραυματισμό του. Στην 18αδα μπήκε κανονικά και ο Μαλέρμπ, ο οποίος ουσιαστικά έχει αναρρώσει από το χειρουργείο στο οποίο είχε υποβληθεί, όπως και ο νεαποκτηθείς Μανθάτης.

Αναλυτικά οι "εκλεκτοί" του Γάλλου προπονητή: Μαλέρμπ, Μανοΐλοβιτς, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Ντε Ταντέο, Κούρντι, Κότσιτς, Κόρμπος, Κεϊτά, Σιντί Αλί, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Ντουρμισάι, Καμαρά, Πίρις, Μπανανά, Ντομίνγκες και Μανθάτης.

Όσον αφορά το πιθανότερο αρχικό σχήμα, αυτό αναμένεται να αποτελείται από τους εξής: Μανοϊλοβιτς, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Μπανανά, Κούρντι, Κότσιτς, Κεϊτά, Κόρμπος (ή Πίρις), Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Ντουρμισάι.

Στο πλευρό της ομάδας...

Άπαντες στο στρατόπεδο του Πανιωνίου περιμένουν από τον κόσμο της ομάδας να δώσει βροντερό "παρών" στις εξέδρες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης, προκειμένου να δώσει "φτερά" στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Ανίγκο.

Φυσικά η μαζική προσέλευση των φιλάθλων θα δείξει σε παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση πως στηρίζουν την προσπάθεια που γίνεται και θα αποτελέσουν τον 12ο παίκτη του Ιστορικού τη νέα δύσκολη χρονιά που ξεκινάει!

Με λίγα λόγια: Γεμίζουμε το Ναό, γιατί πολύ απλά παίζει ο Ιστορικός!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια