Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στο ίδιο έργο θεατές...

Στην ΚΑΕ Πανιώνιος καλλιεργήθηκαν προσδοκίες ενώ δεν υπήρχαν... Tελικά είμαστε στο ίδιο έργο θεατές! Γράφει ο Πάνος Κατσούλας... Και...

Στην ΚΑΕ Πανιώνιος καλλιεργήθηκαν προσδοκίες ενώ δεν υπήρχαν... Tελικά είμαστε στο ίδιο έργο θεατές!

Γράφει ο Πάνος Κατσούλας...

Και ενώ τις τελευταίες μέρες υπήρχε η διαβεβαίωση ότι η ΚΑΕ Πανιώνιος μετά την αποχώρηση Αλευρογιάννη θα περάσει ομαλά σε νέα χέρια, σήμερα είχαμε ανακοινώσεις σύμφωνα με τις οποίες οδηγούμαστε σε νέο αδιέξοδο!

Με λίγα λόγια τις προηγούμενες μέρες και οι δύο πλευρές δια των ανακοινώσεών τους καλλιέργησαν προσδοκίες και σήμερα ως διαφαίνεται «κάψανε» τα στέφανα, όπως λέει και η λαϊκή ρήση! Δηλ πριν καν εξεταστούν όλες οι πτυχές της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου άρχισε να διαρρέεται ότι η μετάβαση θα προχωρήσει ομαλά, κάτι όμως που δεν είχε διασφαλιστεί! Όμως αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα! Καθόλου σοβαρά! Μέχρι την οριστική συμφωνία καμία πλευρά δεν πρέπει να καλλιεργεί προσδοκίες εκεί που δεν υπάρχουν είτε για να διασώσει την υστεροφημία της είτε για να διαφημιστεί είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο! Κανένας δεν πρέπει να χρησιμοποιεί τον Πανιώνιο για τους δικούς του σκοπούς.

Τελικά είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Ένας μεγαλομέτοχος όπως έχει συμβεί σε πλείστες περιπτώσεις και σε πολλές ομάδες, ενώ έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό, έχει συμφωνήσει με καλαθοσφαιριστές και έχει βρει τεχνικό επιτελείο, ομολογουμένως έχει ξοδέψει χρήματα, αποφασίζει την τελευταία στιγμή να εγκαταλείψει το καράβι ακυβέρνητο επειδή βρίσκεται σε διαμάχη με τους οργανωμένους φιλάθλους της ομάδας. Όμως η ΚΑΕ Πανιώνιος δεν είναι απλά μια αθλητική εταιρία. Έχει Ιστορία, έχει κόσμο, έχει τεράστια συμβολή στο άθλημα, παραπέμπει σε μνήμες κλπ. Δεν μπορεί να εγκαταλείπεται στις τύχες της, τελευταία στιγμή και χωρίς προηγούμενα να έχει εξασφαλιστεί μια αξιόπιστη διάδοχη κατάσταση! Ούτε κάποιοι θα πρέπει να χρησιμοποιούν τον Ιστορικό για λίγες μέρες δημοσιότητας ή για ενδεχόμενη διαφήμιση των επιχειρήσεών τους. Επιπλέον πιστεύω ότι στον Πανιώνιο κάθε πρόβλημα που δημιουργείται δε θα πρέπει να επιλύεται στυγνά εμπορικά ούτε εν θερμώ. Θα πρέπει να καταβάλλεται βασανιστική προσπάθεια απ’ όλες τις πλευρές να βρεθεί λύση και το χάσμα να γεφυρωθεί. Αλλιώς ο μόνος που θα την πληρώσει θα είναι ο σύλλογος και οι μόνοι που θα πικραθούν θα είναι οι φίλοι του.

Είναι γεγονός ότι στην ΚΑΕ Πανιώνιος τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει τεράστια λάθη, που συνεχίζονται μέχρι την τελευταία στιγμή με θύμα δυστυχώς τον ίδιο τον Πανιώνιο. Τελικά μου φαίνεται ότι η Ιστορία δε διδάσκει!

Δεν υπάρχουν σχόλια